Διευκρινήσεις

Μερικές διευκρινήσεις σχετικά με τον τρόπο που δουλεύουμε και τα προϊόντα που παρέχουμε ώστε να είναι ξεκάθαρη η μετέπειτα συνεργασία μας! Σε κάθε περίπτωση σας ενθαρρύνουμε να ρίξετε μια ματιά στις απαντήσεις που δίνουμε στις συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε σχετικά με την κάλυψη του γάμου.

φωτογραφία

κάλυψη προετοιμασίας (*1)
Ο χρόνος που αφιερώνουμε στην προετοιμασία είναι περίπου 60-90 λεπτα για τον καθένα. Για να γίνει η κάλυψη προετοιμασίας και του γαμπρού και της νύφης προϋποθέτει να βρισκόμαστε στην ίδια περιοχή. Χιλιομετρικά λαμβάνοντας υπόψη μια απόσταση πχ. 7-10 km ή σε θέμα χρόνου μια απόσταση της τάξης πχ. Μέγιστο έως 25-30 λεπτά.

εξοπλισμός (*2)
Σε κάθε επιλογή ο εξοπλισμός είναι καθαρά επαγγελματικός και σίγουρα ποιοτικός έχοντας στη διάθεσή σας σύγχρονα μοντέλα επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών αλλά και πλήθος φακών και φωτιστικών όπου είναι απαραίτητο.

 • photo 1 basic
  5.500€
  Στην περίπτωση “photo 1 basic” ο εξοπλισμός που θα έχετε στη διάθεσή σας προς εκμετάλλευση είναι αξίας πάνω από:
  Περιλαμβάνει επαγγελματικό μοντέλο dlsr, βασικούς μεταβλητούς φακούς και φωτισμό όπου χρειάζεται.
 • photo 2 premium
  8.500€
  Στην περίπτωση “photo 2 premium” ο εξοπλισμός που θα έχετε στη διάθεσή σας προς εκμετάλλευση είναι αξίας πάνω από:
  Περιλαμβάνει επαγγελματικό μοντέλο dlsr, βασικούς μεταβλητούς φακούς και prime φακούς  και φωτισμό όπου χρειάζεται.
 • photo 3 advance
  23.000€
  Στην περίπτωση “photo 3 advance” ο εξοπλισμός που θα έχετε στη διάθεσή σας προς εκμετάλλευση περιλαμβάνει πρόσθετα εξειδικευμένους prime φακούς για κάθε απαίτηση, φίλτρα αλλά και vintage οπτικά. είναι αξίας πάνω από

αρχεία φωτογραφιών (*3)
Τα αρχεία των φωτογραφιών παραδίδονται στο συγκεκριμένο μέγεθος για κάθε πακέτο που έχετε επιλέξει. Τα διατηρούμε ως backup για δεκαοκτώ (18) μήνες μετά την παράδοση των αποτελεσμάτων. Μετά την έλευση του χρόνου αυτού, διαγράφονται.
Εάν επιθυμείτε τα αρχεία σε πλήρες μέγεθος από πακέτο που δεν τα περιλαμβάνει μπορείτε να τα παραγγείλετε εντός των 18 αυτών μηνών. Παραλαμβάνοντας τα αρχεία των φωτογραφιών αναλαμβάνετε αυτόματα την ευθύνη για τη φύλαξή τους.

 • photo 1 basic
  Τα αρχεία που παραδίδουμε είναι μεγέθους 1700×1200 px ανάλυσης 240dpi. Έχουν διακριτικό λογότυπο σε κάποια γωνία τους. Μπορούνε να εκτυπωθούν σε μέγεθος 13x18cm οπουδήποτε.
 • photo 2 premium
  Τα αρχεία που παραδίδουμε είναι μεγέθους 1980×1400 px ανάλυσης 240dpi. Έχουν διακριτικό λογότυπο σε κάποια γωνία τους. Είναι ικανά να εκτυπωθούν σε μέγεθος 15x21cm οπουδήποτε.
 • photo3 advance
  Παραλαμβάνεται δύο τύπους αρχείων: μεγέθους 3500×2300 px ανάλυσης 300dpi. Δεν έχουν λογότυπο. Είναι ικανά να εκτυπωθούν σε μέγεθος πάνω από 20×30 cm.
  Επίσης τα ίδια αρχεία σε μέγεθος 1600x900px ανάλυσης 72dpi με λογότυπο σε κάποια γωνία για διαδικτυακή χρήση (social, mail κλπ)

Edit & Color Grading
Είναι η διαδικασία τονικής διόρθωσης και χρωματικής απόδοσης των φωτογραφιών σύμφωνα με το στύλ του φωτογράφου. Είναι μια μέθοδος επεξεργασίας που χωρίς υπερβολές αναδεικνύει τονικά και χρωματικά τις φωτογραφίες. Όλα τα δείγματα του site μας ακολουθούν αυτό το στύλ και τις διαφορές μπορείτε να τις συγκρίνετε παρακάτω:

εκτυπώσεις
Εκτυπώσεις φωτογραφιών σε οποιοδήποτε μέγεθος μπορείτε να προμηθευτείτε από τη στιγμή που θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες σας μέχρι και 18 μήνες μετά την οριστική παράδοση των αποτελεσμάτων.Φυσικά εάν έχετε στην κατοχή σας εκτυπώσιμα αρχεία, μπορείτε να τα τυπώσετε οπουδήποτε οποιαδήποτε στιγμή.

Retouche
Τα φωτογραφικά αρχεία είναι όλα διορθωμένα σύμφωνα με το πακέτο που έχετε επιλέξει. Ρετούς είναι η διαδικασία που γίνεται κατόπιν παραγγελίας για συγκεκριμένα αρχεία και αφορά ενέργειες διόρθωσης που είναι πέρα από την ευθύνη του φωτογράφου (πχ. διορθώσεις δέρματος, μακιγιάζ, αφαίρεση ή προσθήκη φόντου, κλειστά μάτια κλπ). Η υπηρεσία παρέχεται ως extra από εξωτερικό συνεργάτη και αφορά αρχεία που υποδεικνύονται.