πνευματική ιδιοκτησία

Σε οποιαδήποτε περίπτωση τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν μεταβιβάζονται και παραμένουν ως πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών. Διατηρούμε σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα χρήσης του υλικού μας για συμμετοχή και σε σχετικές εκθέσεις ,σε διαγωνισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς επίσης το δικαίωμα χρήσης του υλικού και την προβολή μέσα από το site μας. Τα αρχεία που παραδίδουμε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για προσωπική σας και μόνο χρήση. Σε καμία περίπτωση όμως για οποιαδήποτε εμπορική χρήση δική σας ή τρίτων.

φωτογραφία

κάλυψη προετοιμασίας (*1)
Ο χρόνος που αφιερώνουμε στην προετοιμασία είναι περίπου 60-90 λεπτα για τον καθένα. Για να γίνει η κάλυψη προετοιμασίας και του γαμπρού και της νύφης προϋποθέτει να βρισκόμαστε στην ίδια περιοχή. Χιλιομετρικά λαμβάνοντας υπόψη μια απόσταση πχ. 7-10 km ή σε θέμα χρόνου μια απόσταση της τάξης πχ. Μέγιστο έως 25-30 λεπτά.

εξοπλισμός (*2)
Σε κάθε επιλογή ο εξοπλισμός είναι καθαρά επαγγελματικός και σίγουρα ποιοτικός έχοντας στη διάθεσή σας σύγχρονα μοντέλα επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών αλλά και πλήθος φακών και φωτιστικών όπου είναι απαραίτητο.

 • photo 1 basic
  5.500€
  Στην περίπτωση «photo 1 basic» ο εξοπλισμός που θα έχετε στη διάθεσή σας προς εκμετάλλευση είναι αξίας πάνω από
 • photo 2 premium
  8.500€
  Στην περίπτωση «photo 2 premium» ο εξοπλισμός που θα έχετε στη διάθεσή σας προς εκμετάλλευση είναι αξίας πάνω από
 • photo 3 advance
  23.000€
  Στην περίπτωση «photo 3 advance» ο εξοπλισμός που θα έχετε στη διάθεσή σας προς εκμετάλλευση περιλαμβάνει πρόσθετα εξειδικευμένους prime φακούς για κάθε απαίτηση, φίλτρα αλλά και vintage οπτικά. είναι αξίας πάνω από

αρχεία φωτογραφιών (*3)
Τα αρχεία των φωτογραφιών παραδίδονται στο συγκεκριμένο μέγεθος για κάθε πακέτο που έχετε επιλέξει. Τα διατηρούμε ως backup για δεκαοκτώ (18) μήνες μετά την παράδοση των αποτελεσμάτων. Μετά την έλευση του χρόνου αυτού, διαγράφονται.
Εάν επιθυμείτε τα αρχεία σε πλήρες μέγεθος από πακέτο που δεν τα περιλαμβάνει μπορείτε να τα παραγγείλετε εντός των 18 αυτών μηνών. Παραλαμβάνοντας τα αρχεία των φωτογραφιών αναλαμβάνετε αυτόματα την ευθύνη για τη φύλαξή τους.

 • photo 1 basic
  Τα αρχεία που παραδίδουμε είναι μεγέθους 1600×900 px ανάλυσης 72dpi. Έχουν λογότυπο σε κάποια γωνία τους. Ιδανικά για διαδικτυακή χρήση (social, email ), ψηφιακές κορνίζες κλπ
 • photo 2 premium
  Τα αρχεία που παραδίδουμε είναι μεγέθους 1600×900 px ανάλυσης 240dpi. Έχουν λογότυπο σε κάποια γωνία τους. είναι ικανά να εκτυπωθούν σε μέγεθος 10×15 cm.
 • photo3 advance
  Παραλαμβάνεται δύο τύπους αρχείων: μεγέθους 3500×2300 px ανάλυσης 300dpi. Δεν έχουν λογότυπο. Είναι ικανά να εκτυπωθούν σε μέγεθος 20χ30 cm.
  Επίσης τα ίδια αρχεία σε μέγεθος 1600x900px ανάλυσης 72dpi με λογότυπο σε κάποια γωνία για διαδικτυακή χρήση (social, mail κλπ)

εκτυπώσεις
Εκτυπώσεις φωτογραφιών σε οποιοδήποτε μέγεθος μπορείτε να προμηθευτείτε από τη στιγμή που θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες σας μέχρι και 18 μήνες μετά την οριστική παράδοση των αποτελεσμάτων.Φυσικά εάν έχετε στην κατοχή σας εκτυπώσιμα αρχεία, μπορείτε να τα τυπώσετε οπουδήποτε οποιαδήποτε στιγμή.

Retouche
Τα φωτογραφικά αρχεία είναι όλα διορθωμένα σύμφωνα με το πακέτο που έχετε επιλέξει. Ρετούς είναι η διαδικασία που γίνεται κατόπιν παραγγελίας για συγκεκριμένα αρχεία και αφορά ενέργειες διόρθωσης που είναι πέρα από την ευθύνη του φωτογράφου (πχ. διορθώσεις δέρματος, μακιγιάζ, αφαίρεση ή προσθήκη φόντου, κλειστά μάτια κλπ). Η υπηρεσία παρέχεται ως extra από εξωτερικό συνεργάτη και αφορά αρχεία που υποδεικνύονται.