2. τι άλμπουμ θα πάρω από τη φωτογράφηση του γάμου μου;

Ξεκαθαρίζουμε εξ΄αρχής οτι τα φωτογραφικά άλμπουμ (photobook) που χρησιμοποιούμε και προτείνουμε είναι ψηφιακής εκτύπωσης ή όπως ευρύτερα (& εσφαλμένα) είναι γνωστά ψηφιακά άλμπουμ. Αναλογικά άλμπουμ δεν παρέχουμε.  Τα άλμπουμ που παρέχουμε μοιάζουν με φωτογραφικά λευκώματα, έχουν λιτή σύνθεση και είναι αρκετά πλούσια σε περιεχόμενο.

photobook:

Είναι ο ποιο διαδεδομένος τύπος άλμπουμ που με κάποιο τρόπο και ενδεχομένως με κάποιες παραλλαγές όλοι θα έχουν δει από κοντά κάτι παρόμοιο. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεγέθους και αριθμού σελίδων από τυποποιημένα πρότυπα. Υπάρχει επίσης δυνατότητα επιλογής μέσου εκτύπωσης (χαρτιού) premium lustre 148 GSM & premium matte 148 GSM. Η προεπιλογή μας είναι premium matte 148GSM.

Στην βιβλιοδεσία του δεν παρεμβάλλεται κάποιο άλλο υλικό ενδιάμεσα των σελίδων και η εκτύπωση είναι back to back σε φωτογραφικό χαρτί μεσαίου βάρους (148GSM) διπλής όψης και γι' αυτό το λόγο είναι δυνατό να δεθούν τόσες πολλές σελίδες. Ενώ ο αριθμός των φωτογραφιών που μπορεί να περιέχει εξαρτάται από τις σελίδες και το μέγεθός του.

Το εξώφυλλο είναι σύνθεση εκτυπωμένη με προστατευτική επίστρωση.

Οι επιλογές είναι πολλές σε σχέση με το μέγεθός τους και τις σελίδες τους, ανάλογα με τις επιθυμίες κάθε ζευγαριού, μπορούμε να προτείνουμε πιο άλμπουμ θα είναι καλύτερο για κάθε περίπτωση. Τυπικά, ένα συνηθισμένο άλμπουμ γάμου έχει περίπου 140 σελίδες & περιλαμβάνει 200+ φωτογραφίες.

Εδώ μπορείτε να δείτε δείγματα φωτογραφικών ψηφιακών άλμπουμ. και να κρίνετε την αισθητική μας στη σύνθεση και το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιούμε.