Γιώργος Γκότσης & Ζωή Παπαναστασίου

Εάν σας άρεσε το αποτέλεσμα που βλέπετε στη σελίδα, μάθετε περισσότερα για εμάς που βρισκόμαστε πίσω από τις κάμερες την ημέρα του γάμου.

 

Ο γάμος είναι αδιαμφισβήτητα ένα κοινωνικό γεγονός που τελείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Πολλές μορφές τέχνης έχουν ασχοληθεί με την αποτύπωση των γεγονότων στο πέρασμα αυτών των ετών. Σήμερα εξελικτικά έχει αναλάβει το ρόλο αυτό η φωτογραφία.

Παρόλα αυτά δεν αντιμετωπίζω την φωτογραφία ως ένα καταγραφικό εργαλείο. Δεν μου αρκεί οι φωτογραφίες μου να είναι καθαρές με ωραία χρώματα που αποτελεί παρωχημένο κριτήριο επιλογής φωτογράφου. Δεν μου αρκεί καν η σύνθεση επιβλητικών μοτίβων και δεν με εκφράζει η εφήμερη τάση των εξωπραγματικά πειραγμένων αδιάφορων καρέ προκειμένου να αποκτήσουν ενδιαφέρον.

Περισσότερα...

Η φωτογραφία για μένα είναι η μεγάλη μου αγάπη, η αδυναμία μου και το πάθος μου. Νομίζω πως μου είναι δύσκολο να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτή. Ο φωτογραφικός φακός είναι το μέσο που με συνδέει με όσα συμβαίνουν γύρω μου και οι εικόνες μου είναι το μέσο έκφρασης. Στη προσωπική μου ζωή και στη καθημερινότητά μου πιστεύω πως οι μικρές στιγμές, τα μικρά διαλείμματα της ρουτίνας είναι αυτές που θα δώσουν έμφαση, που θα μας αλλάξουν τη διάθεση και που εν τέλει θα έχουμε να θυμόμαστε. Με την ίδια λογική λοιπόν φωτογραφίζω και στο γάμο. Τις στιγμές. Αυτές που θα είναι ικανές μετά από το πέρασμα των χρόνων,  να σας μεταφέρουνε συναισθήματα εκείνης της ημέρας. Και όταν οι φωτογραφίες μου μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάσετε, να δακρύσετε ή να ονειρευτείτε, τότε θεωρώ πως έχω πετύχει το σκοπό μου.

Περισσότερα...

Γιώργος Γκότσης  &  Ζωή Παπαναστασίου   (φωτογραφία & εικονοληψία)

Η κοινή μας αγάπη για την εικόνα είναι αυτό που εν τέλει μας ένωσε. Ο καθένας με τη δικιά του προοπτική αλλά με κοινό στόχο να καταφέρουμε να πούμε την ιστορία του γάμου σας. Είναι η προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε ένα μοναδικό και συνολικά αρμονικό φωτογραφικό και κινηματογραφικό αποτέλεσμα με πηγή έμπνευσης την ιδιαιτερότητα του κάθε ζευγαριού. Το στοίχημά μας και η ικανοποίησή μας είναι όταν μπορούμε και ξεπερνούμε τους εαυτούς μας σε κάθε επόμενο αποτέλεσμα. Αγαπάμε τις προκλήσεις και την μοναδικότητα κάθε γεγονότος. Προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανές μικρές και μεγάλες στιγμές και να συλλάβουμε πηγαία συναισθήματα, τη χαρά, την συγκίνηση, την ένταση, τον ενθουσιασμό, την ευτυχία, την αγωνία, το καρδιοχτύπι , όλα αυτά που ουσιαστικά κάνουν τον γάμο μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Περισσότερα...