με έμφαση στη στιγμή, τα συναισθήματα & την τέχνη της φωτογραφίας

Ο τρόπος που αντιμετωπίζω φωτογραφικά κάθε γεγονός είτε πρόκειται για γάμο ή βάπτιση, είτε ακόμα για τις ιδιαίτερες στιγμές της εγκυμοσύνης. Παρατηρώ και  καταγράφω τα συναισθήματα που πηγάζουν από αυτό. Με προσεγμένα  κάδρα και με μεγάλο σεβασμό στην τέχνη της φωτογραφίας. Διακριτικά βρίσκομαι πάντα μέσα στα γεγονότα που διαδραματίζονται στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο. Προσπαθώ με τη δική μου αισθητική να περιγράψω και να σας μεταφέρω μέσω των φωτογραφιών μου αυτό που επιλέξατε να μοιραστείτε μαζί μου. Την ιστορία μια μοναδικής και προσωπικής στιγμής.

 

έχω βρεθεί σε φανταστικά πάρτυ γάμου, το συγκεκριμένο ανήκει άνετα στη κορυφαία πεντάδα και το είχα τάξει πως έπρεπε να βγεί ένα απόσπασμα από αυτό το πάρτυ μόνο και μόνο για να βάλει ιδέες και στους επόμενους!

Περισσότερα...

Το καλό δεν είναι απαραίτητα φορτωμένο, ενώ το λιτό πάλι θέλει τέχνη. Μιλάω για το νυφικό μακιγιάζ φυσικά που μπορεί να είναι φυσικό και ταυτόχρονα να λάμπει

Περισσότερα...

κάπου μεταξύ της ξενάγησης και του πάρτι, πριν από το γάμο στη Λευκάδα, λίγος ελεύθερος χρόνος για μερικές ακόμα φωτογραφίες που τις βγάλαμε για ... να περάσει η ώρα..
θα μπορούσε να είναι ίσως ένα profile banner, του Νικόλα, της Μαρίνας ή ... του Ράφα

Περισσότερα...

Βρισκόμαστε Αθήνα, στην περιοχή του Φλοίσβου για τη φωτογράφηση της βάπτισης της απίθανης Ελεονώρας. Τα σύννεφα είχανε βαρύνει αρκετά και ίσως η ιδιαιτερότητα εκείνης της στιγμής έκανε να ξεχωρίσω τις παρακάτω φωτογραφίες.

Περισσότερα...

Κάπου μεταξυ από δυο ξέφρενες νύχτες, μια βόλτα για να ηρεμήσουν τα πνέυματα (όχι οτι κράτησε και πολύ η ηρεμία..) Βρισκόμαστε Κύθηρα και πάλι, λίγες ώρες πριν τον γάμο της Μαρίας και του Κώστα.

Περισσότερα...

φωτογράφηση πριν τον γάμο; σίγουρα! είναι μια καλή ευκαιρία για γνωριμία με τον φωτογράφο σας και σίγουρα το αποτέλεσμα θα το χαρείτε!!

Περισσότερα...