ταξίδια | άνθρωποι | τοπία | φωτογραφίες Γιώργος Γκότσης

το έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι μου αρέσουν τα ταξίδια, για αυτό άλλωστε επέλεξα να δουλεύω παντού. Βέβαια η φωτογραφική μηχανή είναι παντα το απαραίτητο αξεσουάρ μου, χωρίς να μπορώ να την αποχωριστώ. Διαδρομές, νέες γνωριμίες αλλά και άνθρωποι που συναντώ στο δρόμο μου.

Ένα βίντεο με αποκλειστικά λήψεις από drone στα χιονισμένα Τρίκαλα . Είναι η στιγμή που ο ήλιος βγαίνει μετά την χιονόπτωση και ζεσταίνει τους πάγους σχηματίζοντας ομίχλη που καλύπτει την πόλη εκτός από το αρχαίο Φρούριο. ένα στιγμιότυπο που πραγματικά έκανα μεγάλη υπομονή μέχρι οι συνθήκες να είναι αυτές που είχα στο μυαλό μου και να ολοκληρωθεί το ύφος και το σκηνικό μιας και δεν ήθελα απλά να δω την θέα από ψηλά...

Περισσότερα...

ταξιδευοντας με τραινο

Όπως γνωρίζουν όσοι με ξέρουν σπάνια σηκώνω τη μηχανή να φωτογραφήσω τοπίο. Το ταξίδι με το τραίνο όμως σε προκαλεί. Δεν είναι το τοπίο αυτό καθαυτό, είναι η αίσθηση που σου βγάζει το ίδιο το ταξίδι. Παρατηρώντας την εικόνα από το παράθυρο μοιάζει με ένα ατελείωτο road movie.

Περισσότερα...

αρχαία Δήλος

Δήλος. "εστία των νήσων" σύμφωνα με τον Καλλίμαχο. Το κέντρο των Κυκλάδων από όπου πήραν και το όνομά τους. Η πολιτιστική και θρησκευτική πρωτεύουσα της Ελλάδας μερικές χιλιάδες χρόνια πριν.

Περισσότερα...