θέλουμε πολύ να μάθουμε την δική σας ιδέα για φωτογράφιση!

οικογενειακή φωτογράφιση

· χαμόγελα · παιχνίδια · αγάπη · ανεμελιά ·

Οικογενειακή φωτογράφιση! Αλήθεια, ποιες στιγμές δίνουν νόημα στη ζωή μας; Στιγμές μικρές, καθημερινές, εικόνες γεμάτες αγάπη και ξενοιασιά. Πόσο σημαντικό είναι άραγε να μπορείτε μετά από χρόνια να τις ξαναζήσετε; Κι αν εν τέλει δεν μπορέσετε να τις ξαναζήσετε μιας και οι στιγμές αυτές είναι περαστικές, και ρέουν παρέα με τον χρόνο, πόσο σημαντικό θα είναι να να τις θυμηθείτε; να τις ξανανιώσετε;

Πόσο γρήγορα μεγαλώνουμε! πόσα έχουν συμβεί στην καθημερινότητά μας που νομίζαμε πως θα επαναληφθούν αλλά εν τέλει δεν έχει συμβεί. Μια οικογενειακή φωτογράφιση ίσως καταφέρει να κρατήσει ζωντανές κάποιες από αυτές τις αξεπέραστες στιγμές!
Αναμφισβήτητα μια φωτογράφιση με μεγάλη αξία. Αξία που θα ανακαλύψουν τα παιδιά μας αργότερα και θα φανεί στο πέρασμα του χρόνου. Συναισθήματα που περνάν και τρέχουν μέσα στη ροή του χρόνου. Πολλές φορές χωρίς επανάληψη και χωρίς επιστροφή.

φωτογράφιση εγκυμοσύνης

· η μεγαλειώδης στιγμή της δημιουργίας ·

Ποίες είναι οι σημαντικές στιγμές της ζωής μας; Τι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε; Πάνω από κάθε τι υλικό πόση μεγαλύτερη αξία έχει η δημιουργία της ζωής; Πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή για ένα ζευγάρι και κυρίως πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα!
Φορτισμένα συναισθήματα και ένα σώμα που αλλάζει γρήγορα και μας προετοιμάζει για την μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή μας.
Γι’ αυτή τη μεγαλειώδη στιγμή σας κάνουμε δώρο την φωτογράφιση εγκυμοσύνης! Δείτε εδώ πως…