φωτογράφος βάπτισης

αυθόρμητη αυθεντική φωτογραφία αντιμέτωπη με τα γεγονότα

Ως φωτογράφος βάπτισης θεωρώ πως είναι από τις τις δυσκολότερες διαδικασίες φωτογραφικά, προκειμένου να υπάρχει αξιόλογο αποτέλεσμα! Στη φωτογράφηση βάφτισης υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Το παιδί! Έχουμε  να κάνουμε με μοντέλα που πρέπει να ακολουθήσεις το δικό τους τρόπο… Οποιαδήποτε φωτογράφηση έχει να κάνει με παιδιά είναι αρκετά πιο δύσκολη. Βλέπετε με τα μικρά παιδιά δεν μπορείς να συνεννοηθείς και αυτό που μένει να κάνει κανείς είναι να ακολουθήσεις τα ίδια τα παιδιά στις αντιδράσεις τους. Στη βάπτιση δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα μιας και τα παιδιά έχουν παθητικό ρόλο κατά τη διάρκεια της τελετής.

φωτογράφηση βάφτισης

αφιερωμένη σε μεγάλους ήρωες!

Ο φωτογράφος βάπτισης θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για το αναπάντεχο και το μη αναμενόμενο. Στη φωτογράφηση βάφτισης που προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα κατεστημένα πορτραίτα. Ακολουθούμε τεχνικές ρεπορτάζ για την κάλυψη της, προσπαθούμε να παραδώσουμε αποτελέσματα διαχρονικά. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στον εικαστικό χαρακτήρα της καλλιτεχνικής φωτογραφίας,  όπως ταιριάζει άλλωστε σε ένα τέτοιο γεγονός. Ένα στυλ φωτογράφισης για να μπορεί το ίδιο το παιδί μετά από χρόνια να έχει αντίληψη των όσων είχαν συμβεί…

Αφιερωμένο στους μικρούς μας ήρωες, που αν και αντιστάθηκαν με σθένος εν τέλει βράχηκαν…

φωτογράφοι βάφτισης τρίκαλα

βάφτιση σαν παραμύθι στο πάρκο του Αη Γιώργη

Η βάφτιση που βγήκε από πραγματικό παραμύθι, με μια εκπληκτική φωτογράφηση αλλά και ένα υπέροχο βίντεο. Στο πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα
20 Φεβρουάριος 2021/by Giorgos.Gotsis
φωτογράφιση βάπτισης στη Λευκάδα, Αγ. Νικήτας

η βάφτιση στη λευκάδα, αγ. νικήτας

Λευκάδα, μια πανέμορφη βάπτιση με φόντο τις εξωτικές παραλίες, συμπληρωμένη με την φωτογράφιση στον καταρράκτη αλλά και το πρώτο πάρτι γενεθλίων στο club NV
14 Φεβρουάριος 2021/by Giorgos.Gotsis
υπέροχη βάπτιση στην Αμοργό

μια υπέροχη βάπτιση στην Αμοργό

Με θέα το απέραντο γαλάζιο,μια μοναδική φωτογράφηση στην παραλία και στα σοκάκια της χώρας συμπληρώνουν το αποτέλεσμα μιας υπέροχης βάφτισης στην Αμοργό!
14 Δεκέμβριος 2019/by Giorgos.Gotsis
βάφτιση στο αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

βάφτιση στο αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Μια υπέροχη βάπτιση στο αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι που ξεφεύγει από τα κλισέ της πόλης. Μια συνάντηση μεταξύ φίλων σε έναν χώρο με πολλές δυνατότητες σε ένα αναζωογονητικό μέρος.
3 Μάρτιος 2019/by Giorgos.Gotsis
βάφτιση στη μονή νικάνορος κόνιτσα

βάφτιση στη μονή νικάνορος, κόνιτσα

μια περιπετειώδης βάφτιση στην Κόνιτσα στην επιβλητική μονή Νικάνορος και η φωτογράφιση στις όχθες του βοϊδομάτη
21 Φεβρουάριος 2019/by Giorgos.Gotsis
Μια πανέμορφη vintage βάπτιση στη Λάρισα

Μια πανέμορφη vintage βάπτιση στη Λάρισα

Μια πανέμορφη βάπτιση που θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Όλες οι επιλογές θυμίζουν μιαν άλλη εποχή και αναγκαστικά το ύφος της φωτογράφισης ακολουθεί τον ίδιο vintage δρόμο. Στο Μεταξοχώρι της Λάρισας που ο χρόνος το έχει αφήσει ανέπαφο!
19 Ιανουάριος 2019/by Giorgos.Gotsis
βάπτιση στο the residence

οι υπέροχες φωτογραφίες από τη βάπτιση στο “the residence” τατόϊ

Μια μικρή ηρωίδα που μας ξετρέλανε με τα νάζια της σε μια υπέροχη φωτογράφιση βάπτισης στο κτήμα residence στο Τατόι.
21 Ιούλιος 2017/by Giorgos.Gotsis
φωτογράφηση βάπτισης στα cocomat

φωτογραφίες από την βάπτιση στα cocomat, Κηφισιά

Μια βάπτιση στα cocomat είναι απολαυστική από μόνη της. Αφήνει μια περίεργη αίσθηση ζεστασιάς οικειότητας και πολυτέλειας. Ίσως αυτή η αίσθηση επηρέασε αντίστοιχα και το ύφος των φωτογραφιών.
20 Μάρτιος 2017/by Giorgos.Gotsis
φωτογραφίες βάπτισης στην Κατερίνη

Άλκηστις, Κατερίνη. Φωτογραφίζοντας τη βάπτιση

Μια βάφτιση που ξεκινάει με μια βουτιά στην παραλία της Κατερίνης και εξελίσσεται σε μια υπέροχη οικογενειακή φωτογράφιση.
10 Ιανουάριος 2016/by Giorgos.Gotsis

Αλέξανδρος, φωτογραφίες της βάπτισης στο Περτούλι

ο δυναμικός μπόμπιρας με το πονηρό χαμόγελο σε μια πανέμορφη φωτογράφιση της βάπτισης στο Περτούλι Τρικάλων
7 Σεπτέμβριος 2014/by Giorgos.Gotsis

Αποστόλης, φωτογραφίες της βάπτισης.

Η βάπτιση του Αποστόλη, σε λίγες φωτογραφίες μιας και σαν σύνολο είναι πραγματικά πολλές. Κάπου μεταξύ των ατελείωτων προορισμών που είχαμε φέτος το καλοκαίρι, είχαμε και την ευκαιρία για ένα πιο ξεκούραστο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα.
14 Απρίλιος 2014/by Giorgos.Gotsis

Κύπρος, η βάπτιση της Δανάης

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταποδώσω κάποια στιγμή αυτή τη φιλοξενία, ελπίζω όμως να συμβεί... Στη Κύπρο αυτή τη φορά ο προορισμός μας για τη βάπτιση της Δανάης, ξεκινώντας τη φωτογράφηση μας πιο οικογενειακά στη Λάρνακα στις Φοινικούδες με συνθήκες θερμοκρασίας που δεν τις έχουμε συνηθίσει. Ευτυχώς το μικρό μας μοντέλο, η Δανάη φάνηκε να το διασκεδάζει κιόλας στη διάρκεια της φωτογράφησης.
21 Ιανουάριος 2014/by Giorgos.Gotsis
Load more
error: Alert: Content is protected !!