φωτογράφος βάπτισης

αυθόρμητη αυθεντική φωτογραφία αντιμέτωπη με τα γεγονότα

Ως φωτογράφος βάπτισης θεωρώ πως είναι από τις τις δυσκολότερες διαδικασίες φωτογραφικά, προκειμένου να υπάρχει αξιόλογο αποτέλεσμα! Στη φωτογράφηση βάφτισης υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Το παιδί! Έχουμε  να κάνουμε με μοντέλα που πρέπει να ακολουθήσεις το δικό τους τρόπο… Οποιαδήποτε φωτογράφηση έχει να κάνει με παιδιά είναι αρκετά πιο δύσκολη. Βλέπετε με τα μικρά παιδιά δεν μπορείς να συνεννοηθείς και αυτό που μένει να κάνει κανείς είναι να ακολουθήσεις τα ίδια τα παιδιά στις αντιδράσεις τους. Στη βάπτιση δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα μιας και τα παιδιά έχουν παθητικό ρόλο κατά τη διάρκεια της τελετής.

φωτογράφηση βάφτισης

αφιερωμένη σε μεγάλους ήρωες!

Ο φωτογράφος βάπτισης θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για το αναπάντεχο και το μη αναμενόμενο. Στη φωτογράφηση βάφτισης που προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα κατεστημένα πορτραίτα. Ακολουθούμε τεχνικές ρεπορτάζ για την κάλυψη της, προσπαθούμε να παραδώσουμε αποτελέσματα διαχρονικά. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στον εικαστικό χαρακτήρα της καλλιτεχνικής φωτογραφίας,  όπως ταιριάζει άλλωστε σε ένα τέτοιο γεγονός. Ένα στυλ φωτογράφισης για να μπορεί το ίδιο το παιδί μετά από χρόνια να έχει αντίληψη των όσων είχαν συμβεί…

Αφιερωμένο στους μικρούς μας ήρωες, που αν και αντιστάθηκαν με σθένος εν τέλει βράχηκαν…

υπέροχη βάπτιση στην Αμοργό

μια υπέροχη βάπτιση στην Αμοργό

Με θέα το απέραντο γαλάζιο,μια μοναδική φωτογράφηση στην παραλία και στα σοκάκια της χώρας συμπληρώνουν το αποτέλεσμα μιας υπέροχης βάφτισης στην Αμοργό!
14 Δεκεμβρίου 2019/by Giorgos.Gotsis
βάφτιση στο αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

βάφτιση στο αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Μια υπέροχη βάπτιση στο αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι που ξεφεύγει από τα κλισέ της πόλης. Μια συνάντηση μεταξύ φίλων σε έναν χώρο με πολλές δυνατότητες σε ένα αναζωογονητικό μέρος.
3 Μαρτίου 2019/by Giorgos.Gotsis
Μια πανέμορφη vintage βάπτιση στη Λάρισα

Μια πανέμορφη vintage βάπτιση στη Λάρισα

Μια πανέμορφη βάπτιση που θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Όλες οι επιλογές θυμίζουν μιαν άλλη εποχή και αναγκαστικά το ύφος της φωτογράφισης ακολουθεί τον ίδιο vintage δρόμο. Στο Μεταξοχώρι της Λάρισας που ο χρόνος το έχει αφήσει ανέπαφο!
19 Ιανουαρίου 2019/by Giorgos.Gotsis
βάπτιση στο the residence

οι υπέροχες φωτογραφίες από τη βάπτιση στο “the residence” τατόϊ

Μια μικρή ηρωίδα που μας ξετρέλανε με τα νάζια της σε μια υπέροχη φωτογράφιση βάπτισης στο κτήμα residence στο Τατόι.
21 Ιουλίου 2017/by Giorgos.Gotsis
φωτογράφηση βάπτισης στα cocomat

φωτογραφίες από την βάπτιση στα cocomat, Κηφισιά

Μια βάπτιση στα cocomat είναι απολαυστική από μόνη της. Αφήνει μια περίεργη αίσθηση ζεστασιάς οικειότητας και πολυτέλειας. Ίσως αυτή η αίσθηση επηρέασε αντίστοιχα και το ύφος των φωτογραφιών.
20 Μαρτίου 2017/by Giorgos.Gotsis
φωτογραφίες βάπτισης στην Κατερίνη

Άλκηστις, Κατερίνη. Φωτογραφίζοντας τη βάπτιση

Μια βάφτιση που ξεκινάει με μια βουτιά στην παραλία της Κατερίνης και εξελίσσεται σε μια υπέροχη οικογενειακή φωτογράφιση.
10 Ιανουαρίου 2016/by Giorgos.Gotsis

Αλέξανδρος, φωτογραφίες της βάπτισης στο Περτούλι

ο δυναμικός μπόμπιρας με το πονηρό χαμόγελο σε μια πανέμορφη φωτογράφιση της βάπτισης στο Περτούλι Τρικάλων
7 Σεπτεμβρίου 2014/by Giorgos.Gotsis

Αποστόλης, φωτογραφίες της βάπτισης.

Η βάπτιση του Αποστόλη, σε λίγες φωτογραφίες μιας και σαν σύνολο είναι πραγματικά πολλές. Κάπου μεταξύ των ατελείωτων προορισμών που είχαμε φέτος το καλοκαίρι, είχαμε και την ευκαιρία για ένα πιο ξεκούραστο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα.
14 Απριλίου 2014/by Giorgos.Gotsis

Κύπρος, η βάπτιση της Δανάης

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταποδώσω κάποια στιγμή αυτή τη φιλοξενία, ελπίζω όμως να συμβεί... Στη Κύπρο αυτή τη φορά ο προορισμός μας για τη βάπτιση της Δανάης, ξεκινώντας τη φωτογράφηση μας πιο οικογενειακά στη Λάρνακα στις Φοινικούδες με συνθήκες θερμοκρασίας που δεν τις έχουμε συνηθίσει. Ευτυχώς το μικρό μας μοντέλο, η Δανάη φάνηκε να το διασκεδάζει κιόλας στη διάρκεια της φωτογράφησης.
21 Ιανουαρίου 2014/by Giorgos.Gotsis

Νικολέττα,η φωτογράφηση βάπτισης, Ασπροπόταμος – Μαντάνια

Σε μια αγαπημένη μου περιοχή του Ασπροπόταμου, που όσες φορές και να πάω, οποιαδήποτε εποχή, το απολαμβάνω πάντα... Στη Δέση και στα Μαντάνια βρεθήκαμε για τη βάπτιση της Νικολέττας.
11 Ιανουαρίου 2014/by Giorgos.Gotsis

Έλλη, φωτογράφηση βάπτισης – παλαιοί πόροι

Βρεθήκαμε για την φωτογράφηση της βάπτισης της Έλλης στην περιοχή. Φτάνοντας ο καιρός έδειχνε άγριες διαθέσεις, Όλυμπος βλέπετε. Λίγο όμως η καλή διάθεση, λίγο η καλή τύχη, μέχρι να αρχίσει η βάπτιση είχε μείνει μόνο η δροσιά της ανοιξιάτικης μπόρας.
11 Μαΐου 2013/by Giorgos.Gotsis

Μελίνα, η βάπτιση. Οικογενειακές στιγμές & ξεχωριστές φωτογραφίες

Η βάπτιση της Μελίνας στάθηκε αφορμή για μια ακόμα "φωτογραφική" συνάντηση με την Κατερίνα, τον Σπύρο και την Έλενα. Ένα ζευγάρι που χαίρομαι όταν μπορεί να συναντηθούν οι δρόμοι μας έστω και για ένα καφέ.
15 Σεπτεμβρίου 2012/by Giorgos.Gotsis
Load more
error: Alert: Content is protected !!