φωτογράφος βάπτισης

αυθόρμητη αυθεντική φωτογραφία αντιμέτωπη με τα γεγονότα

Ως φωτογράφος βάπτισης θεωρώ πως είναι από τις τις δυσκολότερες διαδικασίες φωτογραφικά, προκειμένου να υπάρχει αξιόλογο αποτέλεσμα! Στη φωτογράφηση βάφτισης υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Το παιδί! Έχουμε  να κάνουμε με μοντέλα που πρέπει να ακολουθήσεις το δικό τους τρόπο… Οποιαδήποτε φωτογράφηση έχει να κάνει με παιδιά είναι αρκετά πιο δύσκολη. Βλέπετε με τα μικρά παιδιά δεν μπορείς να συνεννοηθείς και αυτό που μένει να κάνει κανείς είναι να ακολουθήσεις τα ίδια τα παιδιά στις αντιδράσεις τους. Στη βάπτιση δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα μιας και τα παιδιά έχουν παθητικό ρόλο κατά τη διάρκεια της τελετής.

φωτογράφηση βάφτισης

αφιερωμένη σε μεγάλους ήρωες!

Ο φωτογράφος βάπτισης θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για το αναπάντεχο και το μη αναμενόμενο. Στη φωτογράφηση βάφτισης που προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα κατεστημένα πορτραίτα. Ακολουθούμε τεχνικές ρεπορτάζ για την κάλυψη της, προσπαθούμε να παραδώσουμε αποτελέσματα διαχρονικά. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στον εικαστικό χαρακτήρα της καλλιτεχνικής φωτογραφίας,  όπως ταιριάζει άλλωστε σε ένα τέτοιο γεγονός. Ένα στυλ φωτογράφισης για να μπορεί το ίδιο το παιδί μετά από χρόνια να έχει αντίληψη των όσων είχαν συμβεί…

Αφιερωμένο στους μικρούς μας ήρωες, που αν και αντιστάθηκαν με σθένος εν τέλει βράχηκαν…

βιντεοσκόπηση βάπτισης

You like it?

Μια πανέμορφη βάπτιση που θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Όλες οι επιλογές θυμίζουν μιαν άλλη εποχή και αναγκαστικά το ύφος της φωτογράφισης ακολουθεί τον ίδιο vintage δρόμο. Στο Μεταξοχώρι της Λάρισας που ο χρόνος το έχει αφήσει ανέπαφο!

Υπέροχες οι φωτογραφίες από τη βάπτιση στο the residence στο Τατόϊ. Και ήταν υπέροχες γιατί όλα κύλησαν υπέροχα αφενός και αφετέρου, η μικρή μας ηρωίδα, ήταν πραγματικά μια κούκλα!

Πολύ ιδιαίτερες και ξεχωριστές φωτογραφίες από την βάπτιση στα cocomat, Κηφισιά.

φωτογραφίες βάπτισης στην Κατερίνη

Αν και η Άλκηστις ήταν μόλις μερικών μηνών, το αποτέλεσμα της φωτογράφησης της βάπτισης πήγε εξαιρετικά. Ίσως η σχέση μας με τον Πάρη και την Χριστίνα,

Η βάπτιση του Αλέξανδρου, του χαμογελαστού μπόμπιρα, έγινε στο Περτούλι Τρικάλων, στο ξωκλήσι της Θεοτόκου.

Η βάπτιση του Αποστόλη, σε λίγες φωτογραφίες μιας και σαν σύνολο είναι πραγματικά πολλές. Κάπου μεταξύ των ατελείωτων προορισμών που είχαμε φέτος το καλοκαίρι, είχαμε και την ευκαιρία για ένα πιο ξεκούραστο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα.

error: Alert: Content is protected !!