βάφτιση σαν παραμύθι στο πάρκο του Αη Γιώργη

Μια βάφτιση βασισμένη στην ιδέα και το concept γνωστού παραμυθιού που μας έδωσε παραμυθένιες φωτογραφίες αλλά και ένα συγκλονιστικό βίντεο

στο πάρκο του Αη Γιώργη, Τρίκαλα

Η βάφτιση έγινε στο πάρκο του Αη Γιώργη, στα Τρίκαλα. Σχεδιάζοντας την όμως είχαμε μια εξαιρετική ιδέα… Να τη συνδέσουμε την φωτογράφιση της με την ιστορία ενός παραμυθιού. Παράτολμο μεν, επιτυχημένο δε όπως θα δείτε στη συνέχεια των φωτογραφιών!
Φυσικά η υλοποίηση δεν θα είχε την ίδια επιτυχία αν οι γονείς δεν μας δίναν το ελεύθερο. Από την άλλη ίσως άλλωστε αυτός να ήταν και ο λόγος συνεργασίας. Μια παράτολμη, ασυνήθιστη και πρωτότυπη ιδέα…

φωτογράφοι βάφτισης τρίκαλα

λύκε λύκε είσαι εδώ;

μια οικογενειακή φωτογράφηση γεμάτη περιπέτεια!

Έχοντας τα απαραίτητα βρεθήκαμε σε ένα πανέμορφο δάσος. Εκεί λοιπόν που μια φορά και έναν καιρό, ένα μικρό κοριτσάκι συνάντησε τον λύκο!

  • φωτογράφοι βάπτισης τρίκαλα
  • τοπίο φωτογράφησης
  • τοπίο φωτογράφησης
  • παιδικό πορτραίτο
  • παιδικό πορτραίτο

το εκπληκτικό βίντεο της βάπτισης

Η βάφτιση έγινε στα Τρίκαλα και τα εντυπωσιακά μέρη που χρησιμοποιήσαμε για σκηνικό είναι από τις γύρω περιοχές. Με λήψεις μέσα στο δάσος και την εξοχή εκεί που η κοκκινοσκουφίτσα συνάντησε τον λύκο. Μια πρωτότυπη ιδέα που πιθανότατα στο μέλλον να “εμπνεύσει” και άλλους. Παρόλα αυτά κάπου εδώ βρίσκεται η αρχή. Η καλή διάθεση και η όρεξη για να γίνει αυτό το βίντεο από όλους μας χάρισε και ένα υπέροχο στο σύνολό της κινηματογράφησης αποτέλεσμα!

Εσείς τι είδους αναμνήσεις θα θέλατε από τη δική σας βάφτιση; Σίγουρα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι ιδιαίτερο και για εσάς!

ο στολισμός της βάπτισης

Ο στολισμός της βάπτισης σε ένα χώρο όπως στο πάρκο του Αη Γιώργη θα πρέπει επίσης να είναι φυσικός, ταιριαστός με το τοπίο. Οι επιλογές λοιπόν των λουλουδιών, του ξύλου και των φυσικών υλικών έδεσαν αρμονικά με το συνολικό αποτέλεσμα!

η τελετή στον Αη Γιώργη

Ίσως από τις πιο όμορφες εκκλησίες που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε για τη βάπτισή σας στα Τρίκαλα, είναι η εκκλησία του Αη Γιώργη. Πέτρινη ατμοσφαιρική και άνετη για το μέγεθός της.

Share This Story!