φωτογράφος γάμου2022-11-24T12:04:51+02:00

γιώργος γκότσης φωτογράφος γάμων

Καλώς ήλθατε! Είμαι ο γιώργος γκότσης. Ξεφεύγοντας από την πλέον τετριμμένη και συνηθισμένη καταγραφή, δίνοντας έμφαση στα συναισθήματα, στα γεγονότα και στις καταστάσεις και στις μοναδικές στιγμές που αναπτύσσονται. Στη φωτογραφιση γαμου, προσπαθώ για το ιδιαίτερο και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που θα μας κάνει υπερήφανους όταν πλέον φτάσει στα χέρια σας, αλλά θα κάνει και σας περήφανους για την επιλογή σας. Σ΄αυτή την περιοχή θα βρείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφήσεις. Αξιολογήστε το λοιπόν και εμπνευστείτε και εσείς από τα ερεθίσματα που μας δίνει κάθε ζευγάρι.

Όμως ποιον θα θεωρούσατε καλύτερο φωτογράφο για την δική σας περίπτωση, μιας και το αποτέλεσμα της δικής σας φωτογράφισης θα το δείτε εκ των υστέρων; Πιθανότατα λοιπόν καλύτερος φωτογράφος γάμου να είναι αυτός που θα καταφέρει με τις εικόνες του να σας κινήσει  συναισθήματα που θα θέλατε να βιώσετε στο δικό σας γάμο!

φωτογράφιση γάμου με δημιουργική διάθεσηδιαφορετική ματιάανεπανάληπτα στιγμιότυπα

Η φωτογράφιση γάμου, μια διαδικασία όπου τίποτα δεν είναι τυποποιημένο. Υπάρχουν συναισθήματα που προκαλούν διάφορες αντιδράσεις που δεν τις περιμένεις. Οι φωτογράφοι  θα πρέπει να είναι ικανοί να έρθουν αντιμέτωποι με όλες αυτές τις δύσκολες αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες καταστάσεις του.

Και αν όλα αυτά είναι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν όλοι ίσως οι φωτογράφοι. το κλειδί είναι πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας και πως αντιδρά σε αυτά. Αφ΄ενός υπάρχει η κάλυψη του γεγονότος και αφ’ εταίρου η διάθεση για δημιουργία. Πως μπορεί η φωτογράφιση γάμου να τα αντιμετωπίσει και τα δυο; Ποιο υπερισχύει; Ένα καλό φωτογραφικό αποτέλεσμα οφείλει να είναι δημιουργικό και ταυτόχρονα να παραμένει διαχρονικό!

let’s fun together!

giorgos gotsis photographer

what do you expect

from your wedding photographer?

in

Ο τρόπος που αντιμετωπίζω την φωτογράφιση του γάμου μέσα από μερικές ενδεικτικές λήψεις. Το στυλ που με ενδιαφέρει είναι το reportage. Δεν αντέχω τις στημένες λήψεις, μου αρέσει το αυθόρμητο και το αυθεντικό.

Αμέσως μετά, ολόκληρη η φωτογράφιση γάμων από το pre wedding και την προετοιμασία γαμπρού και νύφης ώς την φωτογράφιση της επόμενης μέρας!

BW

τσιριγώτικος γάμος. άργησε αλλά επιτέλους έγινε!

17 Αυγούστου 2021|Tags: , , , , , |

ο “μυστήριος” γάμος στα Τρίκαλα

12 Απριλίου 2019|Tags: , , , |

γάμος στην Αντίπαρο σε λευκό φόντο

2 Μαρτίου 2019|Tags: , , , , , , , |

οι αξέχαστες στιγμές του γάμου στη Χίο

4 Φεβρουαρίου 2019|Tags: , , , , , |

ένας γάμος στη κέρκυρα με ενετική φινέτσα

20 Ιανουαρίου 2019|Tags: , , , , , , , |

Ένας “δυνατός” γάμος. Ηγουμενίτσα – Φιλιάτες

9 Ιανουαρίου 2018|Tags: , , , , |

ο γάμος στον Αυλαίμωνα Κυθήρων, η σπάνια εμπειρία

18 Μαΐου 2017|Tags: , , , , , , , |

οι αναμνήσεις του γάμου στη Σκιάθο

20 Απριλίου 2017|Tags: , , , , , , , , , , |

ήταν φανταστικά, ο τέλειος γάμος στη Λευκάδα

17 Ιανουαρίου 2017|Tags: , , , , , , , , , , |

Φωτογράφιση γάμου: το αποτέλεσμα που επιθυμείτε

Προφανώς βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού φωτογράφου γάμου. Και στο αποτέλεσμα της συνεργασίας θα σας οδηγήσει το ένστικτό σας και μόνο. Δεν θα μπορέσετε να δείτε το αποτέλεσμα του δικού σας γάμου νωρίτερα. Δεν θα μπορέσετε να το δοκιμάσετε καν. Μπορείτε όμως να έχετε μια ιδέα του αποτελέσματος από την της φωτογράφιση γάμου σας εάν δείτε διάφορα δείγματα από την πλήρη κάλυψη του γάμου άλλων. Είναι το στυλ που σας ταιριάζει; Υπάρχουν κοινά σημεία; Είναι κάτι από όλα αυτά αντιπροσωπευτικό για εσάς;

Ο φωτογράφος θα είναι ο συνεργάτης σας γιατί η συνεργασία είναι απαιτούμενη για ένα αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα. Θα είναι αυτός που θα ζήσει τον γάμο σας μαζί σας, όλη την ημέρα και πιστέψτε με θα τον ζεί και για καιρό μετά μιας και η φωτογράφιση γάμου τυπικά δεν σταματά στο τέλος του αλλά έχει και μια μεγάλη διαδικασία παραγωγής. Είναι πολύ διαφορετικό το να του αναθέσετε την κάλυψη από το να συνεργαστείτε μαζί για την κάλυψη του γάμου σας.

Ποιο είναι το ιδανικό αποτέλεσμα της φωτογράφιση γάμου; Αυτό εξαρτάται ξεκάθαρα από εσάς και τις προτεραιότητες που έχετε. Πόσο σας αφορά το έργο του; Τι ιδέα έχετε για την φωτογραφία. Πως την αντιλαμβάνεστε; είναι το πάτημα ενός κουμπιού; είναι κάτι που συνηθίζεται σε γάμους; είναι συναίσθημα; είναι τέχνη; Αντίστοιχα με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την φωτογραφία και το τι σημαίνει για εσάς, θα καταλήξετε και στον αντίστοιχο φωτογράφο και θα πάρετε το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

 υπηρεσιες –  services

Φωτογραφοι Γαμου

Φωτογράφος Γάμου

Φωτογράφιση Γάμου

Φωτογράφιση Γάμων

wedding photographer

wedding photographers greece

mykonos wedding photographer

greek island wedding photographer

destination wedding photographer

Τίτλος

Go to Top