φωτογράφος γάμου2021-06-18T09:34:50+02:00

φωτογράφος γάμου γιώργος γκότσης

Καλώς ήλθατε! Είμαι ο γιώργος γκότσης, φωτογράφος γάμου. Ξεφεύγοντας από την πλέον τετριμμένη και συνηθισμένη καταγραφή, δίνοντας έμφαση στα συναισθήματα, στα γεγονότα και στις καταστάσεις και στις μοναδικές στιγμές που αναπτύσσονται. Ως φωτογραφος γαμου, προσπαθώ για το ιδιαίτερο και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που θα μας κάνει υπερήφανους όταν πλέον φτάσει στα χέρια σας, αλλά θα κάνει και σας περήφανους για την επιλογή σας. Σ΄αυτή την περιοχή θα βρείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφήσεις. Αξιολογήστε το λοιπόν και εμπνευστείτε και εσείς από τα ερεθίσματα που μας δίνει κάθε ζευγάρι.

Όμως ποιον θα θεωρούσατε καλύτερο φωτογράφο για την δική σας περίπτωση, μιας και το αποτέλεσμα θα το δείτε εκ των υστέρων; Πιθανότατα καλύτερος φωτογράφος γάμου να είναι αυτός που θα καταφέρει να κινήσει συναισθήματα που θα θέλατε να βιώσετε στο δικό σας γάμο!

δημιουργική διάθεσηδιαφορετική ματιά

με έμφαση στα ανεπανάληπτα στιγμιότυπα!

Η φωτογράφηση γάμων, μια διαδικασία όπου τίποτα δεν είναι τυποποιημένο. Υπάρχουν συναισθήματα που προκαλούν διάφορες αντιδράσεις που δεν τις περιμένεις. Οι φωτογράφοι γάμων θα πρέπει να είναι ικανοί να έρθουν αντιμέτωποι με όλες αυτές τις δύσκολες αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες καταστάσεις του.

Και αν όλα αυτά είναι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν όλοι οι φωτογραφοι γαμων, το κλειδί είναι πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας και πως αντιδρά σε αυτά. Αφ΄ενός υπάρχει η κάλυψη του γεγονότος και αφ’ εταίρου η διάθεση για δημιουργία. Πως μπορεί η φωτογράφιση γάμου να τα αντιμετωπίσει και τα δυο; Ποιο υπερισχύει; Ένα καλό φωτογραφικό αποτέλεσμα οφείλει να είναι δημιουργικό και ταυτόχρονα να παραμένει διαχρονικό!

let’s fun together!

giorgos gotsis photographer
Contact Us

what do you expect

from your wedding photographer?

in

Ο τρόπος που αντιμετωπίζω την φωτογράφιση του γάμου μέσα από μερικές ενδεικτικές λήψεις. Το στυλ που με ενδιαφέρει είναι το reportage. Δεν αντέχω τις στημένες λήψεις, μου αρέσει το αυθόρμητο και το αυθεντικό.

Αμέσως μετά, ολόκληρη η φωτογράφιση γάμων από το pre wedding και την προετοιμασία γαμπρού και νύφης ώς την φωτογράφιση της επόμενης μέρας!

BW

τσιριγώτικος γάμος. άργησε αλλά επιτέλους έγινε!

17 Αυγούστου 2021|Tags: , , , , , |

ο “μυστήριος” γάμος στα Τρίκαλα

12 Απριλίου 2019|Tags: , , , |

γάμος στην Αντίπαρο σε λευκό φόντο

2 Μαρτίου 2019|Tags: , , , , , , , |

οι αξέχαστες στιγμές του γάμου στη Χίο

4 Φεβρουαρίου 2019|Tags: , , , , , |

ένας γάμος στη κέρκυρα με ενετική φινέτσα

20 Ιανουαρίου 2019|Tags: , , , , , , , |

Τίτλος

Go to Top