Η ιστορία ενός ρομαντικού γάμου στα Μετέωρα μέσα από υπέροχες εικόνες. Το ιδιαίτερο τοπίο, η βυζαντινή εκκλησία η προσεγμένη διακόσμηση σε συνδυασμό με την πολυτελή ατμόσφαιρα του Grand Meteora Hotel θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτό το γάμο!

Style: Reportage | season: καλοκαίρι | location: country | develop: teal, BW

wedding grand meteora


Η προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης

Κάθε γάμος δείχνει τι πρόκειται να συμβεί σε αυτόν από την προετοιμασία. Φαίνονται οι επιλογές και η καλαισθησία. Έχουμε την πρώτη επαφή με γνωστούς και φίλους που δείχνουν τις διαθέσεις τους. Φαίνεται το άγχος και η αγωνία! Η προετοιμασία του Παναγιώτη και της Δήμητρας έγινε στο σπίτι και στο ξενοδοχείο που φιλοξενεί τον γάμο αντίστοιχα. Είναι η στιγμή που συμμετέχω διακριτικά, παρατηρώ όσα συμβαίνουν γύρω μου και επιλέγω τις στιγμές που αξίζουν!

προετοιμασια γαμπρού
καλλιτεχνική φωτογραφία γαμου

Η τελετή του γάμου στον ΙΝ κοιμήσεως Θεοτόκου, Καλαμπάκα

Σε μια χαρακτηριστική εκκλησία, κάτω από τη σκιά των βράχων των Μετεώρων αλλά με θέα την Καλαμπάκα έγινε η τελετή του γάμου.

Η δεξίωση στο Grand Meteora Hotel

Πριν προλάβει να δύσει ο ήλιος βρεθήκαμε στον διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείο με τον εξαιρετικό στολισμό να συμπληρώνει τη θέα. Λευκό φόντο και αγριολούλουδα όπως θα ταίριαζε άλλωστε. Τα πυροτεχνήματα σήμαναν την έναρξη του πάρτυ!

η φωτογράφιση της επόμενης μέρας

και σίγουρα δεν θα χάναμε την ευκαιρία για την φωτογράφιση της επόμενης μέρας.


Share This Story!