Κέρκυρα, ένα νησί με ενετικές επιρροές, με χρώματα, με παραδοσιακά μέρη αναλλοίωτα, με ενετικά σοκάκια που θέλοντας και μη θα περάσει τη φινέτσα και τον χαρακτήρα σε ολόκληρο τον γάμο. Εάν σκέφτεστε ένα ρομαντικό και κλασσάτο γάμο, τότε ίσως η Κέρκυρα θα πρέπει να περιλαμβάνεται στις επιλογές σας!

Style: reportage, natural | season: summer | location: island | develop: orange, color

Με τον Τάσο και τη Μαργαρίτα είχα την τύχη να συναντηθώ σε κάποιο άλλο νησί. Όταν έμαθα για τον προορισμό του γάμου τους σκέφτηκα πως πράγματι ήταν το μέρος που τους ταιριάζει. Ρομαντικό ζευγάρι που τους ταιριάζει ένα ήσυχο μέρος… ώσπου έρχεται η ανατροπή!

pre wedding party

το pre-wedding party στη βίλα

Ναι η Κέρκυρα είναι ένα ήσυχο μέρος. Οι φίλοι πάλι καθόλου!! Βρισκόμαστε την προηγούμενη μέρα του γάμου στη βίλα που φιλοξένησε τους φίλους. Ένα απίθανο πάρτυ είχε κιόλας στηθεί. Πισίνα, δυνατή μουσική, ατελείωτα ποτά. Ένα ξέφρενο πάρτι που μάλλον θα το θυμούνται όλοι. Ο πιο έξυπνος τρόπος για να μπεις στο κλίμα του γάμου!

pre wedding party

και αφού πέρασε ήσυχα και ήρεμα το βράδυ φτάνουμε αισίως στην ημέρα του γάμου

Η προετοιμασία του γάμου

Κέρκυρα corfu drone φωτογραφία

το φως, τα χρώματα του περιβάλλοντος, η ώχρα και το κεραμιδί φαίνεται πως εντέλει επηρέασαν δραστικά την απόδοση των φωτογραφικών λήψεων!

φωτογραφίες γάμου

Η πρόταση γάμου, από τις ποιο πρωτότυπες που έχω ακούσει έγινε με ένα ζευγάρι all star. Φιλοτεχνημένο από τον ίδιο τον Τάσο. Είχανε και αυτά τη θέση τους στο γάμο!

πρόταση γαμου
μια παράδοξη αλλά πρωτότυπη πρόταση γάμου
νυφικό μακιγιάζ bridal makeup

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για την συνέχεια του γάμου

Share This Story!