τσιριγώτικος γάμος
# Κύθηρα

άργησε αλλά επιτέλους έγινε!

Τα Κύθηρα είναι μάλλον από τους πιο όμορφους προορισμούς που θα μπορούσατε να επιλέξετε για το γάμο σας! Εκ των πραγμάτων η φωτογράφηση έχει να δώσει πολλά και σε αυτόν το γάμο ίσως ακόμη περισσότερα…

line

αγγελική & δημήτρης

Ένα ζευγάρι που οι δρόμοι μας συναντιόνταν σε διάφορα ευχάριστα γεγονότα κατά καιρούς ήταν η αφορμή του ταξιδιού μας. Αυτή τη φορά ήταν η δικιά τους μέρα, η δικιά τους σειρά. Ήταν ένας γάμος στα Κύθηρα που προφανώς τον περιμένανε αρκετοί… και αν και άργησε, επιτέλους έγινε!
Ο γάμος ήταν μια έκρηξη συναισθημάτων. Έγινε μέσα σε ένα κλίμα μεγάλης συγκίνησης και χαράς και μας έδειξε πως κάθε γάμος στα Κύθηρα είναι ιδιαίτερος και απρόσμενος…

Η φωτογράφιση του γάμου, είχε… θέμα μιας και περιγράφει όχι μόνο την ημέρα αυτού, αλλά μια διασκεδαστική εμπειρία που ξεκίνησε από το beach bar στο Μελιδόνι, συνέχισε με μια εξερεύνηση στη σπηλιά της Χύτρας, κορυφώθηκε με την ημέρα του γάμου και συνεχίστηκε με την φωτογράφιση της επόμενης μέρας στους καταρράκτες της φόνισσας φτάνοντας στο δυτικό άκρο του νησιού λίγο πριν τη δύση του ηλίου

line

pre wedding στο μελιδόνι

Πως μπορείς να συγκεντρώσεις τους φίλους και καλεσμένους και να τους βάλεις στο κλίμα του γάμου; Μια παραλία είναι αρκετή. Εάν συνδυαστεί βέβαια με ένα μικρό παρτάκι για το ζέσταμα θα είναι ακόμα καλύτερα!

Είναι η ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι, να συναντήσουμε ίσως παλιούς φίλους και σίγουρα να δείξουμε τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες…

melidoni beach bar

let’s get drunk

εξερευνώντας τη

Χύτρα

Η επόμενη μέρα του beach party και η προηγούμενη του γάμου μας βρήκε εν πλω στο δρόμο για τη Χύτρα. Η χύτρα είναι η εμβληματική βραχονησίδα απέναντι από το Καψάλι που μέσα της κρύβει μια σπηλιά και μυστικά που μόνο ο καπετάν Σπύρος με τον χαρακτηριστικό του τρόπο μπορεί να σας μαρτυρήσει.
Βουτιές και υποβρύχιες λήψεις, φωτογραφίες μέσα στη σπηλιά ήταν αυτές που συμπλήρωσαν το φωτογραφικό αποτέλεσμα του γάμου, αυτή τη φορά σε έναν απόκοσμο συνδυασμό του σκοτεινού φόντου της σπηλιάς με το φως που ταξιδεύει μέσα από νερό!

exploring the cave

ο τσιριγώτικος γάμος

σήμερα γάμος γίνεται

Το κλίμα χαρμόσυνο και συγκινητικό από τα πρώτα δευτερόλεπτα της προετοιμασίας του γάμου. Ζέστη καλοκαιρινή ή όχι δεν εμπόδισε κανέναν από το να βγεί στο δρόμο και να χορέψει. Ο πατέρας με το βιολί συνόδευσε όσο μπορούσε στα τραγούδια, ενώ ο ίδιος ο γαμπρός μάλλον πλήρωσε τα πειράγματα που είχε κάνει ο ίδιος στους φίλους του…

στην προετοιμασία του γαμπρού

Υιέ μου σε αγαπώ, σας αγαπάμε πολύ και τους δυο… και να ξέρεις πως εμείς θα είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε στα εύκολα και στα δύσκολα. Σε κάθε σας επιλογή

Ήταν τα λόγια του καπετάν Βασίλη, του πατέρα του γαμπρού. Ήταν η ευχή που έκανε εμάς να δακρύσουμε και τον γαμπρό να κλάψει. Γιατί εν τέλει δεν θέλεις και κάτι περισσότερο στη ζωή σου από το να έχεις κοντά σου σε κάθε περίπτωση τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

η ευχή του πατέρα σε γάμο

η προετοιμασία της νύφης

Στην προετοιμασία της νύφης είχαμε τη συντροφιά των φιλενάδων που με τον δικό τους τρόπο συμπλήρωσαν το φωτογραφικό αποτέλεσμα.

ένα υπέροχο καλοκαιρινό νυφικό και τα κομψά παπούτσια συνέθεσαν  τέλεια την εικόνα!

η τελετή του γάμου

αγ. γεώργιος καλησπεριάνικα

Η τελετή του γάμου έγινε στον αγ. γεώργιο στα καλησπεριάνικα. Συμβολική η εκκλησία μιας και πριν από χρόνια στο ίδιο μέρος είχε γίνει και η τελετή του γάμου των γονιών του Δημήτρη.
Βρισκόμαστε σε αναμονή της νύφης που την περιμέναμε από την καμάρα συνοδεία μουσικών, -αληθινών αυτή τη φορά – και με ρύζι… πολύ ρύζι!

η αναμονή της νύφης από τους φίλους, η συγκινητική υποδοχή και ένας μικροσκοπικός καλεσμένος που παρακολουθούσε με απορία, λίγο πριν την έναρξη της τελετής στον Αγ. Γεώργιο.

rice shots

και επειδή στα κύθηρα σε κανέναν γάμο δεν είναι ποτέ αρκετό το ρύζι στον ησαΐα, πάντα έχουμε backup μερικές σακούλες και περιμένουμε το ζευγάρι στην έξοδο.

χωρόκαμπος ⋅ κύθηρα

η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε και βρισκόμαστε στον χωρόκαμπο για να γιορτάσουμε τον γάμο! τα στοιχεία παραδοσιακά και νησιώτικα, άλλα από Κύθηρα και άλλα από την Χίο, όπως και να έχει “παντρευτήκανε” και αυτά τέλεια!

η φωτογράφιση της επόμενης μέρας του γάμου

η φωτογράφιση της επόμενης μέρας μας βρίσκει στου καταρράκτες της φόνισσας και αργότερα στη δυτική πλευρά του νησιού, στον αγ. νικόλαο κρασά που πιθανότατα να πετύχετε και το ομορφότερο ηλιβασίλεμα

στην παρέα μας είχαμε και αυτά τα μοναδικά παιδιά, τον Ηλία και την Ειρήνη. Διακριτικοί και οι δύο αλλά μας βοήθησαν και έδωσαν όσες λεπτομέρειες μας ήταν απαραίτητες!

οι κουμπάροι

Η τύχη το έγραψε
με το δεξί της χέρι
να ενωθείτε εσείς οι δυο
και να γενείτε ταίρι.

i like this!

Share This Story!