μείνετε ενημερωμένοι

συμπληρώστε το email σας, αν θέλετε να λαμβάνετε νέα μας και σχετικές προσφορές!

 

day after και ρομαντικά pre-wedding

· documentary style photos · elopements · destinations ·

Δείτε επιλεγμένες εικόνες γάμων από υπέροχους προορισμούς και νησιά. Δείτε τις πανέμορφες φωτογραφίες, αποτελέσματα της φωτογράφησης της επόμενης μέρας του γάμου.  Σκεφτείτε πόσα μπορείτε να κάνετε με αφορμή το γάμο σας ή με μια pre-wedding φωτογράφηση. Εμπνευστείτε με τις εικόνες, ταξιδέψτε μαζί μας, σε μαγευτικούς προορισμούς και ξεκινήστε να φαντάζεστε το δικό σας φωτογραφικό αποτέλεσμα!

Δείτε εδώ ολόκληρη τη φωτογράφηση πραγματικών γάμων.‎

η επόμενη μέρα

Αδιαμφισβήτητα μια ευκαιρία να έχετε μερικές μοναδικές, προσωπικές και ξεχωριστές εικόνες από το δικό σας γάμο! Η φωτογραφίες  που θα ξεχωρίσουν από το γάμο σας και εκ των πραγμάτων και δεν πρόκειται να χάσουν ποτέ την αξία τους!

pre wedding

Για όσους ο γάμος δεν είναι μόνο η ημέρα του γάμου αλλά μια ολόκληρη διαδικασία. Αρκετά διαφορετικές στο σύνολό τους από τις υπόλοιπες φωτογραφίες που μπορεί να έχετε από τον γάμο σας, θα σας θυμίζουν για πάντα ωστόσο την εποχή του “πριν”!

προορισμοί

Σίγουρα μια καλή ιδέα! μια ευκαιρία για απόδραση, για εσάς και τους φίλους σας! Με τις φωτογραφίες να ακολουθούν το ίδιο ανέμελο στυλ του γάμου σας και του προορισμού που θα επιλέξετε! Τολμήστε και πάρτε ιδέες για το δικό σας γάμο!

γάμος σε νησί

Μύκονος, Σαντορίνη, Κύθηρα, Λευκάδα, Σκιάθος, φωτογραφίες γάμων σε υπέροχα νησιά! Το μαγικό ηλιοβασίλεμα, το βαθύ μπλέ της θάλασσας, η ρομαντική ατμόσφαιρα και τα ατελείωτα πάρτυ κάνουν αυτούς τους προορισμούς ιδανική επιλογή για το γάμο σας.

error: Alert: Content is protected !!