προετοιμασία γάμου

στιγμές με ένταση και ανάμεικτα συναισθήματα

Επιλεγμένες φωτογραφίες από την αγαπημένη μου διαδικασία. Η φωτογράφιση προετοιμασίας νύφης αλλά και του γαμπρού. Εκ των πραγμάτων οι εικόνες είναι αυθόρμητες. Ίσως πάλι να έχουν έναν “ρεπορταζικό” χαρακτήρα και για αυτό μάλλον τις προτιμώ ασπρόμαυρες. Αν και οι φωτογραφίες είναι μια συλλογή από διάφορους γάμους, έχουν ωστόσο κοινό θέμα: “προετοιμασία νύφης” & “προετοιμασία γαμπρού”. Όλες τους φορτισμένες με λογιών συναισθήματα, λίγο πολύ ταιριαστά σε κάθε γάμο. Εικόνες “κλεμμένες” την κατάλληλη στιγμή!

Και μάλλον εξαιτίας όλων αυτών των συναισθημάτων, αυτές τις λήψεις από την προετοιμασία γάμου, θα τις χαρακτήριζα με ευκολία “οι πιο όμορφες φωτογραφίες γάμου“.

Η φωτογράφηση της προετοιμασίας του γάμου. Από εκεί θα φανούν όλα, από εδώ ξεκινάνε όλα. Η αγαπημένη μου διαδικασία ως φωτογράφος γάμου. Ίσως και αγαπημένη διαδικασία όσων βρίσκονται κοντά και συμμετέχουν σε αυτό! Τα απρόσμενα και ανάμεικτα συναισθήματα,  στιγμές με άγχος και συγκίνηση. Στιγμές με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Τα έθιμα του γάμου. Ο αγώνας για να είναι όλα τέλεια!. Όλα αυτά παίρνουν εν τέλει την θέση τους. Όλα αυτά είναι στοιχεία που συνθέτουν τις εικόνες μου. Συνήθως για εμένα είναι ενδεικτικό το πως θα συνεχίζω να φωτογραφίζω στον υπόλοιπο γάμο.  Ειλικρινά, έχω συγκινηθεί μαζί σας και έχω χαμογελάσει μαζί σας. Είναι τόσο έντονο το βλέμμα λόγου χάρη μεταξύ μπαμπά και κόρης, Είναι τόσο έντονη η υπερηφάνεια της γιαγιάς!

  • wedding journalism
  • best wedding photos
  • προετοιμασία γαμπρού
  • bride preparation
  • bride preparation
  • bride preparation
  • find the best wedding photographers Greece

Project Details

Categories:

αντίπαρος φωτογράφιση γάμουυπέροχη pre wedding φωτογράφιση στην Αντίπαρο
πάρτυ γάμουγαμήλιο πάρτι, η στιγμή που όλοι περιμένουμε

Share This Story!