γιώργος γκότσης
freelancer wedding photographer

Καλώς ήρθατε! Είμαι ο γιώργος γκότσης, freelancer wedding photographer. Στη προσωπική μου ζωή και στη καθημερινότητά μου πιστεύω πως οι μικρές στιγμές, τα μικρά διαλείμματα της ρουτίνας είναι αυτές που θα δώσουν έμφαση. Αυτά είναι που θα μας αλλάξουν τη διάθεση και που εν τέλει θα έχουμε να θυμόμαστε. Με την ίδια λογική λοιπόν φωτογραφίζω και στο γάμο. Τις στιγμές. Αυτές που θα είναι ικανές μετά από το πέρασμα των χρόνων,  να σας μεταφέρουνε συναισθήματα εκείνης της ημέρας. Και όταν οι φωτογραφίες μου μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάσετε, να δακρύσετε ή να ονειρευτείτε, τότε θεωρώ πως έχω πετύχει το σκοπό μου.
Πιστεύω πως όλοι οι φωτογράφοι γάμου και μη, θα πρέπει να έχουν αντίληψη, συναίσθημα, θάρρος, διάθεση, προσωπικότητα, δημιουργικότητα, και τόσα πολλά άλλα που ο αυτοί που έχουν ψάξει λίγο παραπάνω το ονομάζουν «διαφορετική ματιά». Ανάλογα με τη «μίξη» των παραπάνω συστατικών βγαίνει το αποτέλεσμα και εντέλει η «υπογραφή» του φωτογράφου.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε επιλεγμένα δείγματα, ενώ για την πλήρη φωτογράφηση του γάμου σας προτείνω να μεταφερθείτε στο blog.