επιλέγοντας τα μέρη για μια ιδανική φωτογράφηση

παραλίες, κύματα και λιτό τοπίο

Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται αφού τελειώσει και η next day φωτογράφηση γάμου. Εκεί όπου θα πρέπει κάθε φωτογράφος να βρει τον τρόπο να συνδυάσει αρμονικά  τις φωτογραφίες της ημέρας του γάμου με την φωτογράφηση της επόμενης μέρας. Προσωπικά οι εικόνες που θα επιθυμούσα να έχω την επόμενη έρχονται στο μυαλό μου κατά τη διάρκεια του γάμου. Η Μύκονος είναι μεν ένα γραφικό νησί με κοσμοπολίτικο ωστόσο χαρακτήρα. Για τον συγκεκριμένο γάμο ήθελα να κρατήσω μόνο το “γραφικό” στοιχείο και το “νησί”.

Ήθελα στο next day να φαίνεται αυτό το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο minimal. Αυτή η λιτή ομορφιά, που νομίζω ότι τους μαγεύει όλους.

Πιστεύω πως κάθε φωτογράφος θα ήθελε να αφιερώσει λίγο παραπάνω χρόνο για μια next day φωτογράφηση γάμου στη Μύκονο. Πως μπορείς να αποφύγεις την πολυκοσμία, πως μπορείς να εκμεταλλευτείς φωτογραφικά αυτό το μέρος. Η ιδέα ήταν εξαρχής να φανεί αυτό το χαρακτηριστικό minimal που εκπέμπει το νησί. Και πράγματι χρειάστηκε αρκετός χρόνος και υπομονή μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα και καλύτερα μέρη για την φωτογράφηση της επόμενης μέρας. Πιστεύω πως η υπομονή απέδωσε και εν τέλει συνδυάστηκε αρμονικά με ολόκληρη την φωτογράφηση του γάμου.

Ο αέρας και η ελευθερία που εκπέμπει. Η θάλασσα, οι παραλίες και τα κύματα. Το άγριο ξερό τοπίο και τα χαρακτηριστικά λευκά κτήρια. Όλα αυτά είναι στοιχεία που μπορεί να εμπλουτίσουν δυναμικά μια φωτογράφηση επόμενης μέρας ενός γάμου στη Μύκονο. Όλα αυτά θα πρέπει να συμπεριληφθούν στις φωτογραφίες χωρίς όμως να επιβάλλονται πάνω από το γάμο!

bride, day after shootingστο ερημωμένο χωριό της Κουμαριάς, η επόμενη μέρα
PRE WEDDING Λίμνη Πλαστηραρομαντική pre-wedding φωτογράφιση στη Λίμνη Πλαστήρα

Share This Story!