Βρισκόμαστε στην Ηγουμενίτσα για την φωτογράφιση του γάμου του Γρηγόρη και της Ανθής. Ομολογώ λοιπόν πως ο γάμος αυτός με εξέπληξε ευχάριστα! Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι και να μην ενθουσιάζομαι όταν ακούω για ασύχαστες παρέες, όμως αν μπορούσα με δυο λόγια να τον περιγράψω είναι τα εξής: “πέρασαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Style: reportage | season: summer | location: mainland | develop: natural - teal

Σε αυτόν τον γάμο συναντήσαμε από τις πιο ωραίες παρουσίες. Και σίγουρα όχι μόνο εμφανισιακά. Ήταν μέσα τους οι άνθρωποι ωραίοι, ευγενικοί και χαμογελαστοί όλοι τους. Οι φίλοι θα μπορούσε να ήταν φίλοι μας. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή στην προετοιμασία και των δύο. Στην πορεία βέβαια φτάνοντας στο γλέντι φάνηκε πως η αρχική περιγραφή για ασύχαστες παρέες όντως ισχύει…

Η φωτογράφιση στο σπίτι του γαμπρού και της νύφης

data_usage

Η προετοιμασία

Η φωτογράφιση ξεκίνησε με την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης, ώρες νωρίτερα. Ξέρετε… Είναι αυτές οι στιγμές που οι γονείς τρέχουν να προλάβουν τα διάφορα μέσα στο άγχος και οι φίλοι καλοπερνάνε. Και στα δύο σπίτια, οι φίλοι έδωσαν δυναμικό παρόν κι όντως φάνηκαν έτοιμοι για τη συνέχεια…!

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Ο συνδυασμός φυσικού και τεχνητού φωτισμού, ένας ρετρό καθρέφτης και το ευρύχωρο δωμάτιο χάρισαν μερικές πολύ ξεχωριστές φωτογραφίες την ώρα της προετοιμασίας της νύφης μας!

Το μακιγιάζ όπως έπρεπε, φυσικό μεν αλλά δίνοντας μια αίσθηση λάμψης χωρίς να υπερβάλει, έδεσε υπέροχα με το στυλ του νυφικού και των μαλλιών..

Ησαΐα Χόρευε!

Η τελετή του γάμου

Η εκκλησία ευρύχωρη, ο στολισμός υπέροχος, η φωτογράφιση είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα και εδώ!

το ατελείωτο γλέντι

πέρασαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

με σιγουριά μπορώ να βεβαιώσω πως κανένας δεν έφυγε στεγνός εκείνο το βράδυ!

οι πληροφορίες για την ασύχαστη παρέα επαληθεύονται… δεν θυμάμαι κάποιον να κάθεται…

Το βράδυ είχε τα πάντα! Είχε την παραδοσιακή ορχήστρα και λαϊκό πρόγραμμα. Ενώ έκλεισε με πάρτυ. Σίγουρα κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος. Βέβαια, λόγω της γιορτινής ατμόσφαιρας, δεν ξέρω εν τέλει αν είχε σημασία τι ακριβώς ακούγαμε. Ήταν η διάθεση τέτοια που μάλλον ξεπερνούσε τη μουσική!

Slider image
Slider image
Slider image

Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας

Μια ολοκληρωμένη φωτογράφιση περιλαμβάνει εικόνες και από την επόμενη μέρα. Παρότι φαινόταν εξωπραγματικό να ολοκληρωθεί και να συμβεί κάτι τέτοιο μετά το γλέντι που προηγήθηκε εν τέλει όντως έγινε και όντως άφησε και ωραίο αποτέλεσμα. Ο παραδοσιακός οικισμός με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ήταν η περιοχή της φωτογράφισης.

φωτογράφοι γάμων ηγουμενίτσα, νύφη

Share This Story!