Μια πανέμορφη βάπτιση που θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Όλες οι επιλογές θυμίζουν μιαν άλλη εποχή και αναγκαστικά το ύφος της φωτογράφισης ακολουθεί τον ίδιο vintage δρόμο. Σε ένα χωριό της Λάρισας που ο χρόνος το έχει αφήσει ανέπαφο!

Βρεθήκαμε σε ένα χωριό λίγο της Λάρισας που αγνοούσαμε την ύπαρξη του. Στο Μεταξοχώρι. Φθάνοντας νομίζω πως κάθε επισκέπτης θα αφιερώσει χρόνο παρατηρώντας αυτό που συναντά. Ένας οικισμός που μοιάζει να έχει γυρίσει πίσω στο χρόνο και την επιβλητική φύση. Οι πρώτες σκέψεις ήταν αν εν τέλει καταφέρουμε να συνδέσουμε αρμονικά το φωτογραφικό αποτέλεσμα με την περιοχή σε συνδυασμό με ότι συμβαίνει τώρα. Και ήταν τόσο όμορφα που πραγματικά είχα μεγάλες προσδοκίες!

οικογενειακή φωτογράφιση στη φύση


Για καλή μου Τύχη, ευτυχώς δεν ήμουν ο μόνος που είχα μεγάλες προσδοκίες από αυτή τη φωτογράφιση. Όλοι μας νομίζω πως περιμέναμε κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο, κάτι που να υπερέχει αλλά να είναι συνάμα και αντιπροσωπευτικό. Ξεκινήσαμε λοιπόν την περιπλάνηση μας μέσα στο χωριό…

η οικογενειακή φωτογράφιση μέσα στη φύση

Πέτρινα κτήρια, νερό και άγρια βλάστηση ήταν το σκηνικό που θα πλαισίωνε το ντεκόρ. Το σημαντικότερο όμως σε μια τέτοια φωτογράφιση είναι η χημεία, η ενέργεια και η θέληση για το αποτέλεσμα. Ευτυχώς υπήρχαν όλα σε πλεόνασμα και ξεκινήσαμε την περιπλάνησή μας!

καλύτεροι φωτογράφοι βαφτίσεων

η τελετή της βάπτισης στο Μεταξοχώρι Λάρισας

Η εκκλησία, χτισμένη κάπου τον 18ο αιώνα με τον χαρακτηριστικό περίβολο φιλοξένησε την τελετή της βάπτισης. Τα πάντα λιτά και όμορφα συνδυασμένα μεταξύ τους.

βάφτιση μεταξοχωρι λάρισας

ίσως θα πρέπει να προσθέσω πως χαίρομαι περισσότερο από όσο χαίρεστε όταν βλέπετε πως το αποτέλεσμα είναι ταιριαστό και μάλλον είχε κάτι περισσότερο από αυτό που προσδοκούσατε να έχει!

Share This Story!

By Published On: 19 Ιανουαρίου 20192,6 min readCategories: φωτογράφηση βάπτισηςTags: