Loading...

βιντεογράφοι γάμου

· πάθος · συγκίνηση · απόδραση · περιπέτεια · έρωτας ·

Ο γάμος είναι ένα ζωντανό γεγονός και μ’ αυτόν τον τρόπο τον αντιμετωπίζουμε. Αφήνοντας τις εξελίξεις ως έχουν, συμμετέχοντας διακριτικά. Στόχος μας η σύλληψη των συναισθημάτων και των καταστάσεων που αναπτύσσονται προκειμένου οι εικόνες να μπορούν να σταθούν άξιες διαχρονικά και να μπορούν μελλοντικά να σας φέρουν κοντά στο κλίμα που βιώσατε εκείνη την περίοδο.

βιντεογράφοι βάπτισης

· χαμόγελα · ευτυχία ·παιχνίδι · αγκαλιές · αγάπη ·

Με την ίδια λογική αντιμετωπίζουμε το ίδιο θερμά την  βάπτιση. Ως βιντεογράφοι βάπτισης δεν αρκούμαστε σε μερικά παιδικά πορτραίτα. Η προσπάθειά μας εστιάζεται στις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των γονιών και του παιδιού. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις μνήμες μιας αθώας παιδικής ηλικίας ώστε όταν το παιδί αποκτήσει αντίληψη, να θυμάται τις σχέσεις του με εσάς, τους γονείς του.

τι κάνουμε!

Όλοι οι φωτογράφοι – βιντεογράφοι γάμου και βάπτισης θα πρέπει να έχουν αντίληψη, συναίσθημα, θάρρος, διάθεση, προσωπικότητα, δημιουργικότητα, και τόσα πολλά άλλα που ο αυτοί που έχουν ψάξει λίγο παραπάνω το ονομάζουν “διαφορετική ματιά”. Ανάλογα με τη “μίξη” των παραπάνω συστατικών βγαίνει το αποτέλεσμα και εντέλει η “υπογραφή” του φωτογράφου. Τι θα πρέπει να φαίνεται κοιτώντας βαθύτερα μια φωτογραφία ενός ζευγαριού; Ο φωτογράφος. Ειδάλλως το αποτέλεσμα θα είναι όμοιο με αυτό που τόσα χρόνια διαιωνίζεται, θα είναι άλλη μια εικόνα στα εκατομμύρια ίδιες και απρόσωπες εικόνες που κυκλοφορούν. Πιστεύω στη φωτογραφία ως τέχνη και δεν διαχωρίζω την γαμήλια φωτογραφία. Άλλωστε η ενασχόληση μου με το γάμο, μου έχει χαρίσει πολλά αξιόλογα καρέ που με κάνουν υπερήφανο, ελπίζοντας το ίδιο και για τα ζευγάρια που έχουμε συνεργαστεί.

το πάθος μας

Η φωτογραφία για μένα είναι η μεγάλη μου αγάπη, η αδυναμία μου και το πάθος μου. Νομίζω πως μου είναι δύσκολο να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτή. Ο φωτογραφικός φακός είναι το μέσο που με συνδέει με όσα συμβαίνουν γύρω μου και οι εικόνες μου είναι το μέσο έκφρασης. Στη προσωπική μου ζωή και στη καθημερινότητά μου πιστεύω πως οι μικρές στιγμές, τα μικρά διαλείμματα της ρουτίνας είναι αυτές που θα δώσουν έμφαση, που θα μας αλλάξουν τη διάθεση και που εν τέλει θα έχουμε να θυμόμαστε. Με την ίδια λογική λοιπόν φωτογραφίζω και στο γάμο. Τις στιγμές. Αυτές που θα είναι ικανές μετά από το πέρασμα των χρόνων, να σας μεταφέρουνε συναισθήματα εκείνης της ημέρας. Και όταν οι φωτογραφίες μου μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάσετε, να δακρύσετε ή να ονειρευτείτε, τότε θεωρώ πως έχω πετύχει το σκοπό μου.

η φιλοσοφία μας!

Δεν αντιμετωπίζω την εικόνα ως ένα καταγραφικό εργαλείο. Δεν μου αρκεί οι λήψεις μου να είναι καθαρές με ωραία χρώματα που αποτελεί παρωχημένο κριτήριο επιλογής βιντεογράφου. Δεν μου αρκεί καν η σύνθεση επιβλητικών μοτίβων και δεν με εκφράζει η εφήμερη τάση των εξωπραγματικά πειραγμένων αδιάφορων καρέ προκειμένου να αποκτήσουν ενδιαφέρον. Ο γάμος είναι ένα ζωντανό γεγονός και μ’ αυτόν τον τρόπο τον αντιμετωπίζω. Αφήνοντας τις εξελίξεις ως έχουν, συμμετέχοντας διακριτικά. Στόχος μου η σύλληψη των συναισθημάτων και των καταστάσεων που αναπτύσσονται προκειμένου οι φωτογραφίες να μπορούν να σταθούν άξιες διαχρονικά και να μπορούν μελλοντικά να σας φέρουν κοντά στο κλίμα που βιώσατε εκείνη την περίοδο. Δεν είμαστε απλά βιντεογράφοι γάμου ή βάπτισης, είμαστε και στην καθημερινότητά μας!

γκότσης - gotsis | wedding photographer | φωτογράφος γάμου

γιώργος γκότσης · ζωή παπαναστασίου

φωτογράφοι & βιντεογράφοι γάμου βάπτισης

 

η σύλληψη

Όταν φωτογραφίζουμε έχουμε όλες μας τις αισθήσεις ανοιχτές. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε. Μπορεί για ένα παράδοξο λόγο να αντιλαμβανόμαστε αυτό που συμβαίνει εκτός του οπτικού μας πεδίου, αλλά να μην καταλαβαίνουμε ότι  χαιρέτησε ένας γνωστός που πέρασε από μπροστά λόγου χάρη. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του κάδρου μου και το κάνουμε. Ως βιντεογράφοι γάμου και βάπτισης, μισούμε τις στημένες λήψεις. Μας αρέσει να συμμετέχουμε στη ροή των γεγονότων, να είμαστε μέσα σε αυτό που συμβαίνει χωρίς να το διακόπτουμε.  Αντιλαμβανόμαστε είτε από εμπειρία είτε από διαίσθηση την εξέλιξή τους και φροντίζουμε να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά. Το καταφέρνουμε αν όχι πάντα, τις περισσότερες όμως φορές. Αν είμαστε καλλιτέχνες;… ωωω σοβαρή ερώτηση! Νομίζω πως το “καλλιτέχνης” δεν είναι όρος αυτοπροσδιορισμού αλλά τίτλος που τον κατακτάς. Θεωρώ όμως πως κάποιος δεν είναι καλλιτέχνης μόνο το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να είναι στην καθημερινή του ζωή, στις σχέσεις του με την οικογένεια του και του φίλους. Η καλλιτεχνία πηγάζει από ένα σύνολο πράξεων… ο χρόνος όμως είναι αυτός θα δείξει. Η καλή τέχνη είναι διαχρονική, ενώ η μόδα εφήμερη…

η πηγή έμπνευσης

Η κοινή μας αγάπη για την εικόνα είναι αυτό που εν τέλει μας ένωσε. Ο καθένας με τη δικιά του προοπτική αλλά με κοινό στόχο να καταφέρουμε να πούμε την ιστορία του γάμου σας. Είναι η προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε ένα μοναδικό και συνολικά αρμονικό φωτογραφικό και κινηματογραφικό αποτέλεσμα με πηγή έμπνευσης την ιδιαιτερότητα του κάθε ζευγαριού. Το στοίχημα μας και η ικανοποίησή μας είναι όταν μπορούμε και ξεπερνούμε τους εαυτούς μας σε κάθε επόμενο αποτέλεσμα. Αγαπάμε τις προκλήσεις και την μοναδικότητα κάθε γεγονότος. Προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανές μικρές και μεγάλες στιγμές και να συλλάβουμε πηγαία συναισθήματα, τη χαρά, την συγκίνηση, την ένταση, τον ενθουσιασμό, την ευτυχία, την αγωνία, το καρδιοχτύπι , όλα αυτά που ουσιαστικά κάνουν τον γάμο μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.