βάφτιση στη μονή νικάνορος, κόνιτσα

Τέσσερα παιδιά… μπορείτε να το φανταστείτε! Αν και το επιχείρημα μιας τέτοιας φωτογράφισης φαίνεται απίθανο μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είχα την καλύτερη συνεργασία με τους μικρούς φίλους!

στην κόνιτσα, στις όχθες του βοϊδομάτη

Μια οικογένεια ηρώων με τέσσερα παιδιά αποφάσισε να κάνει τη βάπτιση στο πατρικό χωριό. Και έτσι λοιπόν οι δρόμοι μας ενώθηκαν σε έναν υπέροχο προορισμό, στην Κόνιτσα. Αυτό ήταν το βασικό θέμα της βάπτισης και φυσικά και της φωτογράφισης. Κάθε μια λοιπόν φωτογραφία θα σας ταξιδέψει σε μονοπάτια και πηγές, θα σας αφήσει να ακούσετε τη ροή του νερού, και να νιώσετε τη δροσιά του αέρα.
Και ίσως αν τις παρατηρήσετε… ίσως ακούσετε και το τραγούδι μας που λέγαμε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης…

νεραντζιά μου ανθισμένη

η φωτογράφιση βάφτισης δεν είναι μόνο η τελετή!

Ο ατίθασος μπόμπιρας περπατούσε… Είχε πάθος για εξερεύνηση, του φαινόταν όλα πρωτόγνωρα, ήθελε να πιάσει τα πάντα, να βουτήξει τα χέρια και τα πόδια παντού… Οι μεγαλύτεροι με υπομονή ακολουθούσαμε μέχρι να βρούμε τα “σημεία ενδιαφέροντος” και να καταφέρουμε επιτέλους να έχουμε τις φωτογραφίες που χρειαζόμασταν…

ένα ξεχωριστό βίντεο βάπτισης

Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος. Ήταν μια μεγάλη περιήγηση με αρκετά δεδομένα που έπρεπε να συνδεθούν. Πως μπορεί να καταλήξει ένα βίντεο βάπτισης όμως είναι ένα θέμα που πάντα το σκεφτόμαστε με προσοχή και το σχεδιάζουμε νωρίτερα.

Η περιπέτεια μας αρέσει! Αν αρέσει και σε εσάς, σίγουρα μπορούμε να σχεδιάσουμε και την δική σας βάπτιση!

η τελετή της βάφτισης στη μονή νικάνορα

Το εκκλησάκι βρίσκεται στην κορυφή του βουνού. Ανεβαίνοντας αρκετά σκαλιά, στο τέλος, σηκώνοντας το κεφάλι αντικρίζεις μια συγκλονιστική θέα. Είναι ένα στρατηγικό σημείο που μπορείς να δεις όλα τα Ζαγοροχώρια μαζί. Το εκκλησάκι είναι μικροσκοπικό. Στην πραγματικότητα είναι μια κοιλότητα σε βράχο. Για καλή μας τύχη, η βάπτιση έγινε στον εξωτερικό χώρο αφήνοντας τους καλεσμένους ελεύθερους να απολαύσουν τη θέα αλλά και να συμμετέχουν στο μυστήριο…

  • μονή νικάνορος, κόνιτσα
  • μονή νικάνορος, κόνιτσα
  • μονή νικάνορος, κόνιτσα
  • μονή νικάνορος, κόνιτσα
  • πάπιγκο φωτογράφοι βάφτισης

Share This Story!