• η βάφτιση στη λευκάδα, αγ. νικήτας

    φωτογράφιση βάπτισης στη Λευκάδα

Μία απόδραση από την καθημερινότητα, μια ευκαιρία για συνάντηση μεταξύ αγαπημένων φίλων, που σίγουρα έχει να δείξει φωτογραφίες πέρα από την τυπική και συνηθισμένη φωτογράφιση βάφτισης.

Αγ. Νικήτας, Λευκάδα

Βρισκόμαστε στη Λευκάδα για τη βάφτιση του Νικήτα. Η βάφτιση γίνεται στον ναό του Αγ. Νικήτα όμως δεν είναι μόνο η τελετή που κυριαρχεί σε αυτή τη συνάντηση. Είναι μια συνάντηση που θα γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια του Νικήτα. Είναι μια συνέχεια, ένα reunion.

Στο παραλιακό club NV, το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, μαζί με τη βουτιά σβήσαμε και το πρώτο κερί γιορτάζοντας τα πρώτα γενέθλια!Ήταν άλλωστε μια ευκαιρία να ξεδώσουν οι μικροί με παιχνίδια στη θάλασσα και να χαλαρώσουν οι μεγάλοι..

Και επειδή ο χρόνος ήταν αρκετός τον εκμεταλλευτήκαμε με μια οικογενειακή φωτογράφιση στον καταρράκτη της Λευκάδας. Εδώ που θα θυμίζει το πρώτο μεγάλο ταξίδι του Νικήτα. Την πρώτη μεγάλη εξερεύνηση, που περιεργάζονταν με τεράστια απορία τα νερά τις πέτρες και τις αντανακλάσεις όσο απολάμβανε τις αγκαλιές του μπαμπά και της μαμάς…

Την επόμενη μέρα, ήταν η μέρα της τελετής. Στον αγ. Νικήτα, στην ομώνυμη παραλία με τα εξωτικά χρώματα που βρίσκεται το εκκλησάκι. Οι μικρές λεπτομέρειες του στολισμού, ο καλοκαιρινός αέρας ήταν σίγουρα στοιχεία που βοήθησαν το φωτογραφικό αποτέλεσμα…

φωτογράφιση βάφτισης λευκάδα
error: Alert: Content is protected !!