η βάφτιση στη λευκάδα, αγ. νικήτας

Μία απόδραση από την καθημερινότητα, μια ευκαιρία για συνάντηση μεταξύ αγαπημένων φίλων, που σίγουρα έχει να δείξει φωτογραφίες πέρα από την τυπική και συνηθισμένη φωτογράφιση βάφτισης.

Αγ. Νικήτας, Λευκάδα

Βρισκόμαστε στη Λευκάδα για τη βάφτιση του Νικήτα. Η βάφτιση γίνεται στον ναό του Αγ. Νικήτα όμως δεν είναι μόνο η τελετή που κυριαρχεί σε αυτή τη συνάντηση. Είναι μια συνάντηση που θα γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια του Νικήτα. Είναι μια συνέχεια, ένα reunion.

Στο παραλιακό club NV, το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, μαζί με τη βουτιά σβήσαμε και το πρώτο κερί γιορτάζοντας τα πρώτα γενέθλια!Ήταν άλλωστε μια ευκαιρία να ξεδώσουν οι μικροί με παιχνίδια στη θάλασσα και να χαλαρώσουν οι μεγάλοι..

Και επειδή ο χρόνος ήταν αρκετός τον εκμεταλλευτήκαμε με μια οικογενειακή φωτογράφιση στον καταρράκτη της Λευκάδας. Εδώ που θα θυμίζει το πρώτο μεγάλο ταξίδι του Νικήτα. Την πρώτη μεγάλη εξερεύνηση, που περιεργάζονταν με τεράστια απορία τα νερά τις πέτρες και τις αντανακλάσεις όσο απολάμβανε τις αγκαλιές του μπαμπά και της μαμάς…

Την επόμενη μέρα, ήταν η μέρα της τελετής. Στον αγ. Νικήτα, στην ομώνυμη παραλία με τα εξωτικά χρώματα που βρίσκεται το εκκλησάκι. Οι μικρές λεπτομέρειες του στολισμού, ο καλοκαιρινός αέρας ήταν σίγουρα στοιχεία που βοήθησαν το φωτογραφικό αποτέλεσμα…

στον καταρράκτη της Λευκάδας

η φωτογράφιση ξεκινάει με μια οικογενειακή βόλτα στον καταρράκτη της Λευκάδας.

Η πρώτη εξερεύνηση ξεκινά! Μαζί και η φωτογράφιση. Απαραίτητα αξεσουάρ τα παιχνίδια μου, η μαμά γιατί πεινάω συχνά και ο μπαμπάς για να με κουβαλάει στα δύσβατα μονοπάτια!

τα γενέθλια στο NV club

Είναι καλοκαίρι ακόμα και μια βουτιά στη θάλασσα είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Μια απογευματινή συνάντηση που θα σβήσουμε το πρώτο κερί της πρώτης τούρτας! Για του μικρούς, ευκαιρία για παιχνίδι  στην παραλία, για τους μεγάλους ευκαιρία να τα πούνε χαλαρώνοντας…

η τελετή βάφτισης στον αγ. νικήτα

Στον αγ. Νικήτα, σχετικά νωρίς συγκεντρωθήκαμε για την τελετή της βάφτισης. Το πιο άμεσο θέμα των φωτογραφιών, ο στολισμός. Διακριτικός και ταιριαστός με την περιοχή, να παραπέμπει όντως σε περιπλάνηση, ταξίδι και θάλασσα.

Share This Story!