Ένα ξεχωριστό βίντεο κλιπ που έγινε πριν τον γάμο του Γιάννη και της Σοφίας στη Λαμία. Κάτι χαρακτηριστικό για τη σχέση τους, και μια εναλλακτική πρόταση αντί του slideshow που συνήθως παίζει..

a pre-wedding movie, λίγο πριν το γάμο

Καταλαβαίνεις τους ανθρώπους από τη φυσιογνωμία αλλά και από τον τρόπο που θα μιλήσουνε ή ακόμα από το πως θα στείλουν ένα mail. Με τον Γιάννη και τη Σοφία μιλήσαμε μήνες νωρίτερα και όταν καταλήξαμε σε συνεργασία υπήρχε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης χωρίς καν να έχουμε συναντηθεί… Ήξερα εκ των προτέρων ότι οι αυξημένες απαιτήσεις τους θα ήταν και μια ευχάριστη πρόκληση για μας. Ήρθε λοιπόν και η στιγμή της συνάντησής μας. Συναντήσαμε δύο ανθρώπους που τους αγαπάς αμέσως. Μπορείς να πιεις καφέ, να διασκεδάσεις μαζί τους, να κουβεντιάσεις και στο τέλος δεν θα έχεις καταλάβει πως πέρασε η ώρα. Συναντηθήκαμε για αρχή στη Λαμία που θα γίνει ο γάμος τους. Μέσα στα πολλά που συζητήσαμε είχαμε και την παρακάτω ιδέα για το γάμο τους. Αντί για το κλασσικό slideshow που εμφανίζεται να παίζει πριν το γάμο προτείναμε μια μικρού μήκους ταινιούλα. Και επειδή οι ταινίες πρέπει να έχουν έστω μια τυπική υπόθεση η ιδέα μας ήταν η εξής: Οι αναμνήσεις που βγαίνουν κοιτάζοντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ.

Ο διάχυτος ρομαντισμός, μιας και ο έρωτας είναι από τα συναισθήματα που δεν κρύβονται, μας δώσανε πλήθος από πλάνα σε ένα ιδιαίτερο video…

Δείτε εδώ την φωτογράφιση του γάμου στη Λαμία.