σε έναν υπέροχο γάμο αξίζει και ένα υπέροχο βίντεο. Βρισκόμαστε στα Κύθηρα για την κινηματογράφηση του γάμου της Χρύσας και του Διονύση.

Μου έχουν δημιουργηθεί τόσο όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από αυτό το νησί που ακούγοντας και μόνο “Κύθηρα” βάζω από μόνος μου τον πήχη πολύ ψηλά.  Ξέρω πως ο μαγικός αυτός συνδυασμός τοπίων και ανθρώπων, ξενοιασιάς και  κομψότητας, του φωτός και των συναισθημάτων θα έχει πολλά να δείξει.

Αλήθεια τι είναι σημαντικό στο γάμο; Πώς μπορεί ένας γάμος να είναι ανεπανάληπτος, Πώς θέλετε να τον ζήσετε; Είναι μερικές ερωτήσεις που πάντα έχω κατά νου πριν βρεθώ σε κάθε γάμο. Οι απαντήσεις έρχονται στην πορεία όταν ετοιμάζεται το αποτέλεσμα της βιντεοσκόπησης και όταν τα κομμάτια αρχίζουν να δένουν μεταξύ τους.

μοναδικός γάμος Κύθηρα

το beach party και η κρουαζιέρα για φίλους

Ο γάμος ξεκίνησε λίγο νωρίτερα, ένα δύο βράδια συγκεκριμένα! Ένα  φανταστικό και αυθόρμητο beach party με τους αγαπημένους σε μια παραλία. Μουσική, βουτιές, ποτό και ξεφάντωμα μας έβαλαν στο κλίμα του γάμου.

Μια καταπληκτική ιδέα, μια μικρή κρουαζιέρα στη Χύτρα με τους αγαπημένους φίλους για βουτιές στη σπηλιά. Μας έδεσε όλους σαν παρέα, μας χάρισε όμορφες στιγμές και σίγουρα σπουδαίες λήψεις για το βίντεο του γάμου!

η ημέρα του γάμου και η φωτογράφηση της επόμενης

Η ημέρα του γάμου ήταν γεμάτη! Γεμάτη όμορφα συναισθήματα, γεμάτη φίλους. Η τελετή έγινε στον πανέμορφο Αυλαίμωνα και το επεισοδιακό πάρτι στο ¨χωρόκαμπό” ένα προσεγμένο και δροσερό μέρος με θέα ολόκληρο το νησί! Φυσικά δεν θα μπορούσαν σε αυτό το βίντεο να λείπουν οι λήψεις από τη φωτογράφηση της επόμενης μέρας στην παραλία του Αυλαίμωνα!

Δείτε τη φωτογράφηση του γάμου της Χρύσας και του Διονύση εδώ

Share This Story!