Μια παραδοσιακή βάπτιση στα Ζαγοροχώρια, στο Κεράσοβο Κόνιστας, από αυτές που γίνονται στην πλατεία του χωριού! Ένα βίντεο – οδοιπορικό με παραδοσιακή μουσική και μικρές εκπλήξεις!

Η Ήπειρος έχει τραγουδήσει την ξενιτιά σε πολλά τραγούδια της. Η επιστροφή όμως στην πατρίδα είναι μια ευκαιρία για μια μεγάλη γιορτή. Μια τέτοια γιορτή ήταν η βάπτιση αυτή. Μια παραδοσιακή βάπτιση, με ορχήστρα και μουσική στην πλατεία του χωριού. Με εύθυμη ατμόσφαιρα, καλεσμένους και ντόπιο τσίπουρο!

Το χωριό, λίγα χιλιόμετρα από την Κόνιτσα γραφικό και φιλόξενο μας προσέφερε πολλές επιλογές για την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Ξεκινήσαμε λοιπόν από τις όχθες του Βοϊδομάτη ποταμού και περιπλανηθήκαμε στα δάση και στα πέτρινα γεφύρια, το ιδανικό σκηνικό για τις λήψεις μας.

[av_gallery ids=’5129,5128,5127,5126,5125,5124′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-212uq2′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

ένα παραδοσιακό βίντεο βάπτισης – οδοιπορικό

Καταπράσινες διαδρομές, χαρούμενοι άνθρωποι και το γιορτινό κλίμα ήταν όλα στοιχεία που έχουν πάρει τη θέση τους στο βίντεο. Όσο για το γλέντι, ναι ήταν πραγματικό γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα και φυσικά χορό! Η βάπτιση αυτή ήταν το γεγονός της ημέρας.

κονιτσα βιντεο βάπτισης

Η βάφτιση ήταν ευκαιρία για γιορτή στην κεντρική πλατεία του χωριού!

 

Η μεγαλύτερη ίσως έκπληξή μας ήταν τα παιδιά του χωριού που με τον δικό τους τρόπο έδωσαν μια ξεχωριστή χροιά σε αυτό το βίντεο! Η μουσική που επιλέξαμε για αυτό το βίντεο, είναι η συνέχεια όσων περάσαμε. Είναι ένα παραδοσιακό ηπειρώτικο τραγούδι όπου αν και ασυνήθιστο, έδεσε υπέροχα με ολόκληρο το trailer!

 

Share This Story!