Αν μια βάφτιση μπορεί να κρύβει λίγο άγχος σκεφτείτε πως μπορεί να είναι όταν είναι διπλή και μάλιστα όταν το ένα παιδί έχει άποψη μέχρι και στο styling! Παρόλα αυτά, όλα είχαν αίσια κατάληξη, η φωτογράφιση της βάφτισης πήγε καταπληκτικά ενώ υπέροχες εικόνες είχαμε επίσης και στην οικογενειακή βόλτα που κάναμε μια μέρα μετά.

Βρισκόμαστε στην Παιανία Αττικής, κάπου στα μέσα του καλοκαιριού και αν και Αττική έχουμε την αίσθηση της εξοχής. Αυτήν την αίσθηση αποφασίσαμε να κρατήσουμε και στην οικογενειακή φωτογράφιση που κάναμε στο Τατόι.

αγ. παντελεήμονας

location Info

Η τελετή της βάφτισης έγινε στον Αγ. Παντελεήμονα, μια παλιά βυζαντινή εκκλησία και το παρτάκι σε ένα τέλεια διαμορφωμένο για την περίσταση ιδιόκτητο κτήμα.

Η τελετή της βάφτισης

μέσα στα πεύκα

τα δώρα των νονών

καλαίσθητα και καλοκαιρινά με λεπτομέρειες από τα αγαπημένα
ζωάκια ήταν τα δώρα των νονών.

Ο ναός μικρός, βυζαντινός αλλά σε καλή κατάσταση βρίσκεται σε ένα άλσος. Για καλή τύχη μας όμως και των καλεσμένων η τελετή έγινε στον εξωτερικό χώρο κάτω από τα πεύκα.

η ώρα της κολυμπήρθας

στην κολυμπήθρα

exposure_plus_2

I was taking a bath

Πάντα η ώρα της κολυμπήθρας είναι επεισοδιακή. Για όλους και για τους μικρούς και για τους μεγάλους. Πόσο μάλλον όταν οι υποψήφιοι για βουτιά είναι δύο!

χέρι του νονού με λάδι

το παιδικό πάρτι της βάφτισης

το παιδικό πάρτι

Το πάρτι ήταν για μικρά και μεγάλα παιδιά. Ένας ιδιωτικός χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει όλους τους φίλους. Ότι έπρεπε για να κλείσει ευχάριστα το βράδυ!

οικογενειακή φωτογράφιση

οικογενειακή φωτογράφιση

Την επόμενη μέρα συνεχίσαμε με μια οικογενειακή φωτογράφιση. Αυτή τη φορά με περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας, με λιγότερο άγχος αλλά ακολουθήσαμε το ίδιο στυλ της ημέρας της βάφτισης. Βρεθήκαμε στο δάσος του Τατοΐου και κάναμε ένα πικ νικ!

Share This Story!