Ένας υπέροχος, κεφάτος γάμος στην Πρέβεζα, με κατάληξη στο beach bar Mango στο Κανάλι. Με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που ήταν εκεί, έτοιμοι για όλα!

Η Πρέβεζα είναι ένα υπέροχο μέρος που μπορεί να υποστηρίξει με ατελείωτες επιλογές τον γάμο που προγραμματίζετε. Και ναι μεν οι επιλογές είναι πολλές, μα στον συγκεκριμένο γάμο μάλλον η διάθεση όλων ήταν αυτή που τον ενίσχυσε. Η διάθεση των φίλων που ήταν διάχυτη και φάνηκε από την πρώτη επαφή στην προετοιμασία του γαμπρού και φυσικά μεταφέρθηκε και στην προετοιμασία της νύφης στο σπίτι. Μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που συνεχίστηκε στην τελετή του γάμου, στον εξωτερικό χώρο ενός πανέμορφου ναού και καταλήγει σε ένα εκρηκτικό και κεφάτο γαμήλιο πάρτι στο απίθανο beach bar Mango.

Style: natural | season: summer | location: beach | develop: natural

Margarona Royal Hotel

H προετοιμασία του γαμπρού έγινε στο “Margarona Royal Hotel” και αν και τον Θοδωρή και τους φίλους τους πιάσαμε απροετοίμαστους, δεν άργησαν να μας δείξουν τι θα μπορούσε να συμβεί στη συνέχεια. Φίλους που τους θαυμάζεις και τους νιώθεις οικείους από την πρώτη στιγμή!
Φυσικά απαραίτητα αξεσουάρ μας έδειχναν το δρόμο που θα ακολουθούσαμε εκείνη την ημέρα!

παπούτσια γαμπρού
βέρες γάμου
προετοιμασία γαμπρού

στο σπίτι της Νύφης, η προετοιμασία

προετοιμασία νύφης

Μετά από μια μεγάλη αλλά πανέμορφη διαδρομή, βρεθήκαμε στο σπίτι της νύφης για την προετοιμασία της. Φίλοι και συγγενείς μας υποδέχονται θερμά. Το ίδιο θερμό κλίμα ακολούθησε την όλη διαδικασία, με παραδοσιακά όργανα και με χορούς.
Είδαμε τη Δώρα να χορεύει ξυπόλητη περιμένοντας τα νυφικά παπούτσια της, είδαμε τη γιαγιά να καμαρώνει συγκινημένη το υπέροχο νυφικό φόρεμα!

πράβεζα γάμος

η τελετή στη μονή Αγ. Δημητρίου

Περιστοιχισμένος από ένα σύμπλεγμα ναών των ο προαύλιος χώρος φιλοξένησε την γαμήλια τελετή. Περιποιημένος και με διακριτικό στολισμό μας περίμενε για την στέψη. Το αμφιθεατρικό σχήμα του ήταν ιδανικό για τους καλεσμένους και το απογευματινό φως έδωσε την εντυπωσιακή χροιά του στις φωτογραφίες.

μονή Αγίου Δημητρίου Πρέβεζα
παραδοσιακός γάμος Πρέβεζα

και στην απομακρυσμένη αυτή Μονή, η Δώρα έφτασε με συνοδεία μουσικής με φίλους και συγγενείς παρέα να ακούγονται από απόσταση!

παραδοσιακός γάμος Πρέβεζα
ξωκλήσια Πρέβεζα
φωτογράφοι γάμου Πρέβεζα

Ο πέτρινος διάκοσμος, τα παλιά κτήρια και το φυσικό τοπίο μάλλον είναι στοιχεία που κάθε φωτογράφος γάμου θα τα είχε υπόψη ως σκηνικό.
Άξιζε λοιπόν να αφιερώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω μετά το τέλος της τελετής και πριν δύσει ο ήλιος για μερικές εικόνες

beach bar Mango, το εκρηκτικό πάρτυ

Party time! Η ώρα που όλοι αγαπάμε! Μεταφερόμαστε στο εκπληκτικό beach bar Mango στην παραλία στο Κανάλι. Καλοκαιρινή αίσθηση, θαλασσα, φώτα και μουσική δίνουν το στίγμα. Ένας πολύ όμορφος χώρος που με τις επιλογές του Θοδωρή και της Δώρας απογειώθηκε. Στην απογείωση, συνέβαλλε οπωσδήποτε και ο DJ που δύσκολα κάποιος κατάφερνε να μείνει καθιστός.

a great wedding party

Share This Story!

By Published On: 18 Δεκεμβρίου 20195,1 min readCategories: πραγματικοί γάμοιTags: , ,