Χαλκιδική. Η φωτογράφηση του γάμου σε έναν ιδανικό προορισμό που έχει όλες τις δυνατότητες να κάνει τον γάμο σας υπέροχο. Ανέμελες και αυθόρμητες σαν ύψος οι φωτογραφίες αλλά κρύβοντας μέσα τους την κομψότητα χωρίς να υπερβάλουν.

Style: reportage | season: καλοκαίρι | location: beach bar | develop: natural, teal

γάμος Χαλκιδική

Οι οργανωμένες παραλίες, τα beach bar θα σας προσφέρουν σίγουρα αμέτρητες επιλογές. Τις επιλογές λοιπόν αυτές εκμεταλλεύτηκε η Κωνσταντίνα και ο Αποστόλης για το γάμο τους. Η μοναδική οργάνωση της Κωνσταντίνας, η επιμονή σε λεπτομέρειες και οι προσεκτικές επιλογές της καιρό πριν, έκαναν τον γάμο αξέχαστο!

pre wedding party

το πάρτι πριν τον γάμο

Βρισκόμαστε σε μία απομακρυσμένη παραλία έχοντας στη διάθεσή μας τα απολύτως απαραίτητα. Δυνατή μουσική, ποτά και διάθεση.
Οι καλεσμένοι λίγοι έτσι κι αλλιώς… αλλά είναι αυτοί που χρειάζεσαι στην πραγματικότητα για να περάσεις αξέχαστα! Ο γάμος ποτέ δεν είναι υπόθεση μιας μέρας!

pre wedding party χαλκιδική
νύφη χορεύει γαμήλιο πάρτι
γαμήλιο πάρτι χορός
γαμήλιο πάρτι χορός
φωτογραφίες γάμου καλεσμένων

getting ready

η προετοιμασία του γάμου στην παραλία

Η επόμενη μέρα μας βρήκε στην ίδια παραλία. Με φόντο λοιπόν τη θάλασσα αλλά και με το hangover της προηγούμενης ημέρας ξεκίνησε η προετοιμασία του γάμου, σαφώς με πιο “κόσμιους” ρυθμούς αυτή τη στιγμή, κρατώντας δυνάμεις για το βράδυ!

λευκό νυφικό με φτερά

.

πράσινο σακάκι γαμπρού

 

φωτογράφοι γάμου χαλκιδική
προετοιμασία γαμπρού στην παραλία

take me to church

Η τελετή στο ξωκλήσι

Η τελετή έγινε σε ένα ξωκλήσι της Χαλκιδικής. Χωρίς να χάσουμε την αίσθηση της παραλίας μιας και βρισκόμαστε λίγα μέτρα από το κύμα. Ο στολισμός, φρέσκος, έντονος και… γλυκός μας έδειχνε ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

εκκλησίες, ξωκλήσια Χαλκιδική
γαμπρός στην εκκλησία
στολισμός γάμου Χαλκιδική
πρόσκληση γάμου

the wedding party

Το γαμήλιο πάρτι στο beach bar

Μετά από το σύντομο διάλειμμα της τελετής η γιορτή συνεχίζεται! Στο παραλιακό beach bar της Χαλκιδικής συνεχίσαμε το γαμήλιο πάρτι. Ο συνδυασμός του φυσικού εξωτερικού χώρου και του θερμού φωτισμού έδινε την αίσθηση απόδρασης στους καλεσμένους. Όλοι όμως ρίχναμε κλεφτές ματιές στον διάδρομο με τα fairy lights για την είσοδο του ζευγαριού…

γάμος Χαλκιδική
fairy lights σε στολισμό γάμου

day after wedding

Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας γάμου στη Χαλκιδική

 

φωτογράφος γιώργος γκότσης

Εννοείται πως ένας γάμος στη Χαλκιδική πρέπει να κλείσει με την φωτογράφιση της επόμενης μέρας. Μιας και η παραλία ήταν ολόκληρη στη διάθεσή μας, σκεφτήκαμε να την χρησιμοποιήσουμε. Χωρίς νυφικά, χωρίς σακάκια και παπούτσια αυτή τη φορά. Είναι μια φωτογράφιση που θα θυμίζει πως περάσαμε και το λόγο που είμαστε όλοι εκεί!

φωτογράφοι γάμου
R Select
wedding photos

Share This Story!